Katalin hercegné és Vilmos herceg Scarborough-ban 2022. november 3-án
Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo

Vilmos és Katalin soha nem voltak még ennyire népszerűek

Vilmos herceg és Katalin hercegné végre visszatértek a félévi szünet után a gyermekeikkel.A walesi hercegi pár nemrég az észak-yorkshire-i Scarborough-ba látogatott, ahol számos mentális egészséggel kapcsolatos rendezvényen vettek részt, mely téma közel áll a szívükhöz − írja a Marie Claire.

Egy testbeszéd-szakértő kommentálta ezt a legutóbbi kiruccanást, elmondván, hogy valóban a legjobb formájukat mutatták.

Ez is érdekelhet: Így tölti az őszi szünetet György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg

Van egy nagyszerű felvétel, amelyen Katalin együtt nevetgél a közönség egyik tagjával, miközben a nő mosolyog. Ugyanezt a nőt látták Vilmossal is beszélgetni és kezet fogni

− mondta Darren Stanton.

Egyértelmű, hogy Vilmos és Katalin egészen más király és királynő kíván lenni majd, mivel a nyilvánosság között mozognak, és könnyen elérhetőek.

Az, hogy időt szánnak a nyilvánosságra, azt is mutatja, hogy a pár törődik a rajongóikkal, ami minden eddiginél népszerűbbé tette őket.

Olvass tovább: Katalin hercegné egyáltalán nem boldog György herceg legújabb hobbiját illetően

Katalin \u00e9s Vilmos egym\u00e1ssal teljes szinkronban Scarborough-ban 2022. november 3-\u00e1n

Fotó: Getty Images/Charlotte Graham-WPA Pool

Darren azt is gondolja, hogy a hercegi pár valóban szereti a munkáját, és az új emberekkel való találkozás lehetőségét.

Számos közeli felvétel készült Vilmosról és Katalinról, ahol az öröm és a boldogság őszinte kifejezését mutatják. Teljesen elfoglaltak és ragyognak

− folytatja.

Darren szerint az elmúlt néhány hét kihagyása okos húzás volt a királyi pár számára, akik felfrissültnek és jó hangulatúnak tűntek a látogatásuk alatt.

A Vilmosról és Katalinról Scarborough-ban készült legfrissebb fotókat elemezve egyértelmű, hogy a családi szünet jót tett nekik

− jegyzi meg a szakértő.

Energikusnak és teljesen felkészültnek tűnnek, készen arra, hogy vállalják a királyi feladatokat. A látogatásról készült egyik fotón teljesen tükrözik egymás testtartását, egyik kezüket az oldaluk mellett, a másikat pedig a mellkasukon keresztbe téve. Ehhez annyit fűzött hozzá a szakértő:

Ebből is látszik, hogy teljes szinkronban vannak egymással, mindketten mosolyognak és egymás szemébe néznek.


A figyelmetekbe ajánljuk