György hereceg a szüleivel egy futballmeccsen.
Getty Images

Vilmosék legnagyobb fia, György herceg oroszlánként védelmezi kistestvéreit

György herceg a legidősebb a Cambridge-gyerekek közül, és ennek következtében ő vállalta magára a védelmező nagytestvér szerepét.


A kilencéves fiú állítólag komolyan veszi a testvéri kötelességeit, és mindent megtesz, hogy jó példát mutasson húgának, Sarolta hercegnőnek és öccsének, Lajos hercegnek.

Egy bennfentes elárulta, hogy az ifjú királyi családtag a házimunkában is mindent megtesz, hogy segítsen édesanyjának, Katalin hercegnőnek.

Egy forrás ezt mondta a Us magazinnak:

György keményen dolgozik. Néha szüksége van egy kis lökésre, mint minden korabeli gyereknek, de nagyon okos, és az osztálya csúcsán van. Nagyon óvja a kisebb testvéreit, és mindent megtesz, hogy segítsen az édesanyjának a házimunkában, különösen, ha ezzel extra időt nyer.

György nem csupán segítőkész és védelmező, de láthatóan népszerű, ráadásul nagyon társaságkedvelő, sportos gyerek.

A forrás hozzátette:

Nagyon társaságkedvelő, és órákig tud beszélgetni a kedvenc focistáiról, emellett imádja a rögbit, a krikettet, igazából a sport minden formáját. Ő határozottan apuci fia. Nem csak a fizikai hasonlóságukról van szó, rengeteg közös érdeklődési körük és hobbijuk van – még a helikopterek is!

Bár Györgyöt a védelmező testvérként emlegetik, több forrás is azt állítja, hogy valójában Sarolta hercegnő az igazi falkavezér.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk