Sarolta hercegnő és György herceg.
Getty Images

A szülői szakértő szerint így viselkedett György herceg és Sarolta hercegnő a királynő temetésén

A 9 éves György és a 7 éves Sarolta Vilmos herceg és Katalin hercegné mellett vettek részt dédnagymamájuk, II. Erzsébet temetésén.


Bár Vilmos és Katalin nevelési technikáit gyakran dicsérik, egy szülői szakértő most Györgyöt és Saroltát emelte ki az érzelmes napon tanúsított viselkedésükért.

Jo Frost – aki a népszerű Supernanny című műsor házigazdájaként is ismert –, megjegyezte, hogy a két kis királyi családtag „kifogástalanul" viselkedett, és hogy „tartásról és kecsességről" tettek tanúbizonyságot.

A testvérekről készült fotó mellé többek között ezt írta:

Kifogástalan! György herceg és Sarolta walesi hercegnő nem is sejtették, hogy a királynő jubileumi ünnepségén tanúsított kitartásuk és rendezett viselkedésük a dédnagymamájuk állami temetésén való részvételük gyakorlása lesz.
Az ilyen érzelmes élettapasztalatok olyan emlékeket ágyaznak be, amelyek évekkel később is egyedülálló hatást gyakorolnak rátok, és amelyekre mindketten emlékezni fogtok szerető, gondoskodó szüleitek mellett. Büszkék voltatok magatokra, a tartásotok és a kecsességetek kiemelkedő volt, sírtunk, amikor elhatalmasodtatok rajtunk, és csendben és áhítattal álltunk, amikor tiszteltük Őfelségét, néhai dédnagymamátokat

– folytatta Frost.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk