György és Katalin
Getty Images

Katalin hercegné egyáltalán nem boldog György herceg legújabb hobbiját illetően

Még csak kacsintgat az ötlettel, de ehhez Katalinnak is lehet egy-két szava.

Vilmos és Katalin már régóta bátorítja Saroltát és Györgyöt a különböző sportokra – ez nem meglepetés, hiszen maga a királyi pár is kifejezetten sportos életet él.

A múltban már kiderült, hogy György, Sarolta és még Lajos is teniszezni tanul, valamint kipróbálták már a focit, a rögbit, a balettet és számos más, nem sportalapú hobbit is.

Egy királyi szakértő szerint azonban van egy sportág, amit György herceg szívesen kipróbálna, Katalin hercegné nem rajong túlságosan érte, feltehetően azért, mert veszélyes lehet – írja a Marie Claire.

Nemcsak Lajos herceget és Sarolta hercegnőt kell Katalinnak a szárnyai alá vennie, nevelnie és gondoskodnia arról, hogy megértsék a monarchia működését. György herceg egy nap a királyunk lesz, ez igen nagy felelősség már egy kilencévesnek is. Nem véletlen, hogy Katalin hercegné nem rajongott az ötletért, amikor György felvetette neki a harcművészeteket.

mondta Neil Sean királyi kommentátor a YouTube-csatornáján.

A szakértő kifejtette, hogy a walesi gyerekek dadája „képzett az ilyen dolgokban, és láthatóan erről beszélgettek". Neil szerint a visszautasítást György herceg jól láthatóan a szívére is vett. A szakértő szerint Györgynek azért is szemezget a harcművészetekkel, mert tetszik neki, hogy megtanulhat vigyázni magára.

Neil elmondta, hogy bár Katalin „egy kicsit aggódik", Vilmos úgy gondolja, hogy ez még jót is tehet legidősebb fia számára.

A walesi herceg úgy gondolja, hogy ez jó jellemformáló lesz, jót tesz neki, hogy megvan ez a fajta függetlenség

– mondta Neil.

Azt még nem tudni, hogy György végül kipróbálja-e magát valamilyen harcművészetben, de a gyerekek új iskolája, a Lambrook biztosan nem szűkölködik a gyerekek számára felfedezésre váró tevékenységekben: az iskolában van úszómedence,, táncstúdió és golfpályája is.

Ami a királyi párt illeti: Katalin a teniszért van oda, ráadásul a rögbi szövetség védnöke is. Vilmos pedig többek között a lovaspólót és a focit szereti.


A figyelmetekbe ajánljuk