Így tölti az őszi szünetet György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg
Getty Images

Így tölti az őszi szünetet György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg

A királyi család – különösen Vilmos herceg és Katalin hercegné – az elmúlt hónapokban rengeteg nehézségen ment keresztül. Vilmosék azonban most végre lazíthatnak egy kicsit.


Katalinék és három gyermekük nemcsak a néhai királynőt gyászolja – akinek halála miatt új címeket és felelősséget kaptak –, hanem a Kensington-palotából a windsori Adelaide Cottage-ba is átköltöztek.

Bár korábbi Kensington-palotai lakásukat megtartják londoni bázisuknak, a költözéssel együtt Vilmos és Katalin gyermekei iskolát is váltottak.

A 9 éves György herceg, a 7 éves Sarolta hercegnő és a négyéves Lajos herceg a múlt hónapban kezdte meg tanulmányait a Lambrookban, és állítólag Vilmos és Katalin azon kívánsága, miszerint a kicsik mind ugyanabba az iskolába járhassanak, komoly mértékben befolyásolta döntésüket az Adelaide Cottage-ba való költözéssel kapcsolatban.

Most a walesi hercegi pár gyermekei kiélvezik az októberi őszi szünetet – ami azt jelenti, hogy a család végre együtt tölthet egy kis időt.

Nemcsak a Györgyék tartanak kéthetes szünetet, hanem állítólag a királyi pár is kivesz néhány nap szabadságot, hogy a gyerekeikkel lehessenek.

Egy, a családhoz közel álló bennfentes a People-nek elmondta, hogy mozgalmas hetek állnak Vilmosék mögött, így szükség volt egy kis pihenőre.

A dolgok nagyon feszültek voltak azon a héten, a beilleszkedési időszak nem éppen olyan volt, mint amilyennek remélték

– árulta el a forrás.

Most azonban Saroltáék szabadon élvezhetik a berkshire-i birtok több hektáros földjét, és a királyi gyerekek várhatóan biciklizéssel töltik majd a szünidőt.

A bennfentes hozzátette:

Imádják, hogy a gyerekek kimehetnek, és körbebiciklizhetik a birtokot, mindannyian nagyon izgatottak, hogy találkozhatnak az ottaniakkal. Ez egy igazi kis közösség.

Kiderült, hogy nem a gyerekek az egyetlenek, akik szeretnek a szabadban lenni, hiszen a 40 éves Katalin korábban bevallotta, hogy akkor a legboldogabb, amikor a családdal kint vannak a természetben.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk