károly és harry

Károly király még mindig reménykedik benne, hogy kibékülhet Harryvel

A királyi személyzet ellensúlyozni akarja a sajtó negatív megítélést, amelyet a Harry & Meghan netflixes doku-sorozat miatt kapnak. Károly király pedig nem kíván felelősséget vállalni a fia és menye elleni támadásokért.


Tudni lehet, hogy a király szívesen kibékülne Harry herceggel és Meghannel a május 6-i koronázása előtt, de sajnos a doku-sorozat és Harry közelgő memoárjai között nem biztos, hogy lesz elég idő, hogy a békülés megtörténjen.

Ez is érdekelhet: Házasságtörés, szexuális zaklatás, testvérviszály – a brit királyi család legnagyobb botrányai

A fenálló viszályt tényleg csak az idő fogja megoldani, egy királyi forrás pedig a következőképpen nyilatkozott a Daily Mailnek:

A király üzenete a vezetői csapatán keresztül továbbra is az, hogy inkább szomorú, mint dühös, és reméli, hogy idővel a családon belül megoldódnak a problémák. Ez a hozzáállás viszont alábecsüli a küldetést, amire Harry és Meghan vállalkozott, ami sokak szerint a monarchia intézményének lerombolásáról szól. Sok királyi szakértő szerint azonban a királynak engednie kell, hogy a palota agresszívabb választ adjon a következő hónapokban, mind a Netflix-sorozat második része, mind a memoár megjelenése miatt, különben az okozott kárt, különösen nemzetközi szinten, nehéz lesz ellensúlyozni.

A forrás arra is utalt, hogy bár Sussex hercege és hercegnéje mást állított a Netflixen, Meghan valójában rengeteg támogatást kapott a királyi családban töltött ideje alatt.

Eljött az ideje annak, hogy lépésről lépésre elemezzük, hogy gyakorlatilag minden, amit Harry és Meghan mond, miért hazudtolja meg azt a segítséget és támogatást, amit az első naptól kezdve kaptak az intézménytől, de azt a jogot is, amit a saját döntéseik meghozatalához kaptak

– fogalmaztak.

Ez is érdekelhet: A királyi család egyik tagja mentesül a pukedlizés alól

A források azt is tagadták, hogy a palotát megkeresték volna a doku-sorozat előtt, a bennfentesek szerint Meghan kapott egy hatalmas dossziét arról, „hogyan legyen igazi hercegné", bár a filmben azt állította, hogy szinte semmilyen útmutatást nem kapott.

Ezek az információk tehát arra engednek következtetni, hogy a királyi család támogatást nyújtott a párnak, mivel azonban a történetnek két oldala van, nem tudjuk, ki mond igazat, és valószínűleg soha nem is fogjuk megtudni. Harry herceg a Harry & Meghan című produkcióban azt is világossá teszi, hogy a palota nem értette, hogy Meghan félvér, és hogy ez miért jelenti azt, hogy a szokásosnél több segítségre lesz szüksége.

A figyelmetekbe ajánljuk