III. Károly

III. Károly brit királynak számtalan nehézséggel kell szembenéznie az elkövetkezendő időszakban, de a magánéletében is van mit helyretennie. Megfogadta, hogy kibékíti fiait.


Harry herceg és Meghan Markle 2020-as távozása az Egyesült Királyságból, majd a különböző interjúik és médiaprojektjeik felzaklatták a királyi családot, és bár a walesi herceg és a sussexi herceg egykor jó testvéreknek tűntek, az elmúlt pár évben bennfentesek kommentálták a növekvő feszültséget a két fivér között.

Bár a királynő szeptember 8-án, csütörtökön bekövetkezett halála után történt némi előrelépés, a hírek szerint a két testvér kapcsolata még mindig nem az igazi. Egy királyi szakértő szerint azonban apjuk ezt nem fogja annyiban hagyni.

Károly király jelezte, hogy eltökélt szándéka a fiai közti szakadék áthidalása. Meg kell oldania ezt a szörnyű és káros vitát a fiai között

– mondta Duncan Larcombe.

A szakértő számára a család és az egész monarchia jóléte érdekében Vilmos és Harry újbóli összehozása prioritást élvez.

Nem sok mindent lehet tenni, de szerintem az, hogy nyilvánosan kinyilvánította a szeretetét Harry és Meghan iránt egy olyan beszéd során, amelyben alig említett bárki mást, egy szándékos és stratégiai kísérlet volt a király részéről, hogy azt mondja: rendben, elég volt, látod, hogy mennyire szeretlek

– tette hozzá Larcombe.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk