harry herceg
Getty Images

Harry herceg bebizonyította, hogy óriásit tévedtek az emberek vele kapcsolatban

Mióta Harry herceg és Meghan Markle lemondtak királyi kötelezettségeikről, hogy (viszonylag) normális életet éljenek Kaliforniában, végtelennek tűnő kritikáknak vannak kitéve. Sokan például azzal vádolták őket, hogy a reflektorfényt hajszolják, ha pedig esetleg titokban utaznak, abba is belekötnek. Mondván, hogy direkt sejtelmeskednek.

Jennie Bond királyi szakértő szerint azonban ez a narratíva most nem állja meg a helyét, különösen, ha Harry herceg legújabb vállalkozásáról van szó. A herceg Mozambikba és Ruandába utazott az African Parks nevű természetvédelmi nonprofit szervezet nevében, amelynek elnökeként tevékenykedik.

Bondot meglepte, hogy Harry látogatása mennyire visszafogottan zajlott, és meg van győződve arról, hogy a herceg nagyon komolyan veszi a munkáját az afrikai kontinensen.

Harry herceg 13 éves kora óta látogatja Afrikát, és 13 éves kora óta dolgozik együtt a kontinensen segélyt nyújtó jótékonysági szervezetekkel. A világnak ez a régiója azért különösen fontos számára, mert sokat jelentett néhai édesanyjának, Diána hercegnének. Emellett ő és mostani felesége, Meghan Markle itt szilárdították meg kapcsolatukat, mielőtt bejelentették volna eljegyzésüket a világnak.

A szíve Afrikában van, nem kételkedem az őszinteségében, nem hiszem, hogy ez egy mutatvány. Csodálom, hogy megmutatta, hogy fotósok és sajtósok hada nélkül is tudja végezni a munkáját

– nyilatkozta Jennie Bond.

Lesznek fanyalgók ebben az esetben is, az szinte biztos. Ha ez egy Netflix-szerződés, akkor az exkluzivitás is része miatt nem feltűnösködtek, de lehet akár egy őszinte üzenet a kétkedőinek is, hogy ő és Meghan tényleg nem akarnak nagy feltűnést kelteni. Hiszen Sussexék részben azért hagyták el az Egyesült Királyságot, hogy elmeneküljenek a média intenzív figyelme elől.

(Marie Claire)


A figyelmetekbe ajánljuk