Harry herceg 2019-ben
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

​Harry herceg új szerepbe bújt egy karácsonyi meglepetés kedvéért

Harry herceg feladta a versenyt Tom Hollandnak, nem is akárhogyan.


A herceg ugyanis egy jótékonysági videóhoz Pókember-jelmezt öltött magára. A Scotty's Little Soldiers nevű brit jótékonysági szervezet számára forgatott rövid videóban Harry herceg volt egy karácsonyi parti meglepetése, és megható üzenetet adott át.

Ez is érdekelhet: Megható beszélgetés zajlott Harry herceg és Elton John között Diána hercegnéről

A Scotty's Little Soldiers egy olyan jótékonysági szervezet, amely a katona szüleiket elvesztett családok gyermekeit támogatja, ez az ügy pedig közel áll Harry herceg szívéhez. A Scotty's Little Soldiers tájékoztatása szerint a videót a szervezet karácsonyi partiján játszották le az általa támogatott száz gyermeknek.

A videó során Harry herceg egy játékot vezetett be, amelyben a gyerekeknek meg kellett menteniük a karácsonyt, és fel kellett kutatniuk néhány gonosztevőt − majd belekezdett egy kedves üzenetbe az ünnepek körül felmerülő nehéz érzésekről.

Ha tovább olvasnál: Harry és Meghan kislánya megdöbbentette szüleit

Harry herceg 2019-ben

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Harry herceg, akinek édesanyja, Diana hercegné 1997-ben hunyt el, azt mondta:

A karácsony az az időszak, amikor nagyon-nagyon hiányoznak a szeretteink, és ez rendben van. De előfordulhat, hogy bűntudatot érzünk, amiért a szüleink nélkül szórakozunk. Azért vagyok itt, hogy biztosítsalak benneteket arról, hogy a szüleink mindig azt akarják, hogy jól érezzük magunkat, úgyhogy ne legyen bűntudatotok. Megengedett, hogy a lehető legjobban érezzétek magatokat.

Nem ez az első alkalom, hogy Harry herceg támogatja a jótékonysági szervezetet, hiszen korábban az egy megindító levelet írt a tagoknak.

A Scotty's Little Soldiers osztotta meg a levelet, melyben Harry herceg elmesélte a saját gyász és gyógyulás történetét:

Van egy kötelék köztünk anélkül, hogy valaha is találkoztunk volna egymással, mert közös bennünk, hogy elvesztettünk egy szülőt. Első kézből ismerem a veszteséggel járó fájdalmat és gyászt, és szeretném, ha tudnátok, hogy nem vagytok egyedül.

Forrás: Marie Claire


A figyelmetekbe ajánljuk