harry herceg és elton john

Megható beszélgetés zajlott Harry herceg és Elton John között Diána hercegnéről

Harry herceg és Meghan Markle virtuálisan ugyan, de megjelentek Elton John búcsúturnéján. A szívhez szóló üzenetben a pár személyes hangvételű üzenettel köszöntötte az énekest, amelyben a családjukkal, valamint Harry herceg édesanyjával, Diána hercegnével való barátságáról beszélt.


Szia Elton! Csak gratulálni szeretnénk. Annyira büszkék vagyunk rád, és hálásak vagyunk, hogy láthattunk a búcsúturnédon

– mondta Meghan, majd Harry herceg folytatta:

Köszönöm, hogy ennyi évtizeden át mindenkit szórakoztattál, köszönöm, hogy olyan barátja voltál az anyukámnak, köszönöm, hogy a barátunk voltál, köszönöm, hogy a gyerekeink barátja voltál, köszönöm, hogy a világ minden táján szórakoztattad az embereket. Bár ez hivatalosan a nyugdíjba vonulásod, nem ez lesz az utolsó fellépésed. Ezt mi is tudjuk. De szeretünk téged, és gratulálunk a hihetetlen karrieredhez.

Ez is érdekelhet: Károly király veszélyeztetheti Harry és Meghan hercegi titulusait

Elton John barátsága Diánaval, valamint fiával és Meghannal az évek során köztudott volt. Az énekes megható módon átdolgozta a Candle in the Wind című dalának szövegét, és világszerte millióknak adta elő a hercegné temetésén. A Me című életrajzi könyvében az énekes felidézte, hogy Diánával 1981-ben találkozott először András herceg születésnapi partiján, és elárulta, hogy tánc közben azonnal egymásra találtak.

Bár barátságuk egy ponton nehézségekbe ütközött, később kibékültek, amikor közös barátjukat, Gianni Versace-t meggyilkolták.

John barátságát Harry herceg és családja felé is kiterjesztette, a hercegi pár pedig még meg is látogatta az énekest nizzai otthonában. Miután a Harryéket kritizálták, amiért magánrepülővel mentek hozzá, egy Instagram-nyilatkozatban megvédte a párt, mondván, hogy mélyen elkeserítette a 2019-es reakció – elárulva azt is, hogy ő szervezte meg nekik a repülőútjukat.

Harry herceg édesanyja, Diána walesi hercegné az egyik legkedvesebb barátom volt. Mélységes kötelességemnek érzem, hogy megvédjem Harryt és családját a sajtó szükségtelen behatolásától, amely hozzájárult Diána korai halálához. Nagyra becsülöm és üdvözlöm mind Harry, mind Meghan jótékonysági elkötelezettségét, és felszólítom a sajtót, hogy hagyjon fel ezekkel a könyörtelen és valótlan merényletekkel a személyiségük ellen, amelyeket szinte naponta hamisan gyártanak

– írta az énekes.

Ez is érdekelhet: A média miért volt megszállottja Diána hercegnének?

Elton John azonban visszavonul az évekig tartó Goodbye Yellow Brick Road turnéja után, amelynek utolsó amerikai koncertje múlt vasárnap ért véget. A számos országot és várost felölelő turné jövőre Ausztráliában, Új-Zélandon és az Egyesült Királyságban folytatódik.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk