hajszínek

5 hajszín, amivel minden utcasarkon találkozni fogsz idén nyáron

Közeledik a tavasz, ami minden szempontból a megújulásról szól. A divatban is egy új időszak kezdődik, így a ruhatár lecserélése mellett a hajszín frissítésére is érdemes időt szakítani. Ennek apropóján cikkünkbe összegyűjtöttük, mik lesznek a 2024-es szezon várható trendjei.


Karamellás szőke

Úgy tűnik, a hamvas és ezüstös szőke kiment a divatból, helyette 2024-ben a karamelles, meleg szőke megjelenés lesz a legtrendibb. Jennifer Lawrence legújabb frizurája tökéletes példa rá, hiszen látni, hogy a frizurája tele van karamellás árnyalatokkal, amelyeket többdimenziós jelleget kölcsönöznek hajkoronájának.

Ez is érdekelhet: 5 trend, ami 2024 tavaszán fogja uralni a divatot

Cherry-Cola

Vampy szemhéjfesték és sötétvörös rúzs vonult végig a Balenciaga és a Dolce&Gabbana kifutóin a 2023-as tavaszi/nyári kollekcióban. Mindeközben a TikTok-on trendi lett a cseresznyés-kólás száj, ahol barna szájceruzát áttetsző-piros szájfénnyel rétegeznek a sminkesek – most pedig berobbant a Cherry-Cola árnyalat, ami egy vöröses árnyalatú sötétbarna hajszín.

Ez a tónus akkor is nagyszerű, ha már eleve sötét a hajunk, hiszen ebben az esetben csak egy vörös színezőre lesz szükségünk, hogy meleg tónust kapjon a hajunk. Ha azonban a nulláról indulunk, érdemes egy mélybarna árnyalattal indítani, egy kis vörössel keverve.

Strawberry Blonde

Bár az elmúlt években kétségtelenül a vörös hajszín volt a legnagyobb szenzáció, mégis van egy egyedi árnyalat, ami felveszi vele a versenyt. Ez nem más, mint ez a lágy, eperszínre emlékeztető szőke. Ennél viszont érdemes észben tartani, hogy nagyon fontos a hővédőszerek használata, hogy a szín tovább megmaradjon a hajon, illetve, hogy egészségesek maradjanak a szálak.

Füstös árnyalatok

Bár a meleg hajszínek különösen divatosak most, néhány szürkés tónus is kezd visszatérni az éterbe. A füstös szürke árnyalat hűvös és gótikus hangulatot kölcsönöz a sötétbarna vagy fekete hajnak. Kérjük meg a fodrászunkat, hogy adjon kék/szürke árnyalatokat a hajszínünkhöz, hogy hasonló hatást érjünk el.

Olvasd el ezt is! Az 1920-as évek divatja teljesen más volt, mint amit gondolnál

Maroon

Dua Lipa 2023-ban debütált ezzel a merész mélyvörös árnyalattal, és 2024-ben várhatóan más hírességek is követik majd a példáját. A meleg alaptónus játékosságot ad ennek a színnek anélkül, hogy egy élénk, elsődleges vörös árnyalatba torkollna.

A figyelmetekbe ajánljuk