Ha igazán divatosak szeretnénk lenni: ez 2024 legtrendibb frizurája

Ha igazán divatosak szeretnénk lenni: ez 2024 legtrendibb frizurája

A bob frizura számtalan változata kavarog a szépségtrendek korszellemében, mint például a tompa bob, a középhosszú vagy long bob és a frufrus verzió. Most azonban egy újabb változata kezd egyre népszerűbb lenni, sőt, kijelenthetjük, hogy 2024 egyik legtrendibb frizurája lesz.


A Micro Mini Bob nevéhez hűen a bob ultrarövid verziója. A vágás franciásan egyedi és sikkes, ráadásul ha jól vágják, nem lesz vele sok dolgunk. Ebben a frizurában nincs sok textúra, szolid, tiszta vonal jellemzi. Míg a múltban a teltebb, ziláltabb bob volt a divat, addig 2024-ben minden a kifinomult megjelenésről szól – írja a Bustle.

Ez is érdekelhet: Miért őszülünk? − a tudósok rájöttek, mi áll a rettegett fehér hajszálak mögött

A micro mini bob viszonylag csekély formázást igényel, alapvetően egy kerek hajszárító kefére van csak szükség hozzá, az pedig elvégzi helyettünk a munka nagy részét. Igazi sikkes megjelenést érhetünk el úgy is, ha a hajunk elejét C-alakúra formázzuk, amihez hajsütővasat használjunk.

Az egyik legnagyobb tévhit, hogy minél kevesebb haja van valakinek, annál kevesebb munkával jár a frizura formázása. A micro mini bobra ez egyáltalán nem igaz. A rövid haj általában sok simító és fényesítő termékkel mutat a legjobban, hogy ragyogó legyen. Amellett, hogy figyelembe kell vennünk, mennyi erőfeszítésbe kerül a párizsi stílus fenntartása, a hajunk textúrája is számít.

Bármilyen hajszerkezetű hajjal fel lehet dobni ezt a viseletet, azonban a vastag, göndör tincsekkel rendelkezőknek több időre van szükségük a formázáshoz. Minél vastagabb a haj és nagyobbak a fürtök, annál nehezebb a bobot elegánsan a nyakhoz simítva hagyni, és így sokkal nehezebb elérni ugyanazt az esztétikát.

A figyelmetekbe ajánljuk