Kaley Cuoco A légikísérő c. sorozatban

Időről időre előfordul, hogy gazdasági vagy egyéb okokból idő előtt véget ér egy-egy sorozat. Egy ilyen döntés mindig fáj a rajongóknak. Mutatjuk, hogy mely sorozatokat kaszálták el 2024-ben a streamingszolgáltatók.



Legyen szó a Netflixről, az HBO Maxről vagy éppen a Disney+-ról, minden streamingszolgáltatónál előfordul, hogy ilyen-olyan (persze főleg gazdasági) megfontolásból nem rendelnek be folytatást egy-egy sorozathoz. Gyakran olyan alkotásokat is utolér ez a sors, amelyek több millió rajongóval rendelkeznek, akik aztán gyakran petícióban követelik a sorozat folytatását.

A 2024-es év sem lesz mentes a csalódásoktól, a Vulture segítségével összeszedtük a legfájdalmasabb elkaszálásokat.

Ez is érdekelhet: 5 áprilisban érkező Netflix-sorozat, amit kár lenne kihagyni

CSI: Las Vegas-i helyszínelők (CBS)

A népszerű CSI-franchise ötödik sorozata alapvetően kedvező fogadtatásra talált mind a nézők, mind a kritikusok körében, ennek ellenére a nemsokára véget érő harmadik évadot nem követi folytatás.

A Sun fivérek (Netflix)

A Sun fivérek című miniszéria, amely egy tajvani gengszter kaliforniai megpróbáltatásairól szól, mindössze egy évadot élt meg, pedig sokak szerint lenne még tartalék a Michelle Yeoh-t is felvonultató sorozatban.

A légikísérő (HBO Max)

Kaley Cuoco nagy népszerűségre tett szert az Agymenők Pennyjeként, így A légikísérő című sorozatot is nagy várakozás előzte meg. Az első évadot 2020-ban, a másodikat 2022-ben mutatta be az HBO Max, januárban azonban kiderült, hogy nem folytatják a történetet.

Ezt is figyelmedbe ajánljuk: A Jóbarátokon túl – 4 klasszikus vígjátéksorozat, amit látnod kell!

Ratched (Netflix)

A sorozat Ratched főnővérről (Sarah Paulson), a Száll a kakukk fészkére című film (és könyv) rettegett karakteréről szól, az ő előtörténetét mutatja be. Eredetileg két évadot terveztek az alkotók, de februárban kiderült, hogy nem érkezik folytatás.

Nem csak a fenti négy sorozatot érte utol ez a sors, elkaszálták többek között a Sarah Michelle Gellar fémjelezte Wolf Packet vagy a kifejezetten jó kritikákat kapó Juliát is.

A figyelmetekbe ajánljuk