A Seinfeld sorozat szereplői

Te is folyamatosan újranézed az összes Jóbarátok-részt, de már kicsit unod? Ha igen, akkor ez a lista neked készült. Mutatunk négy valóban vicces, klasszikus vígjátéksorozatot, amit biztos, imádni fogsz.


Seinfeld

Az NBC csatornáján futó szituációs komédia sikere legalább akkora volt, mint a Jóbarátoké. A sorozat szorosan kapcsolódik a stand-up műfajához, főhősünk, Jerry Seinfeld ugyanis maga is stand-up komikus.

A Seinfeld szintén New Yorkban játszódik, sztoritját pedig egyértelműen a karakterek és a közöttük lévő kémia viszi előre. A show mindenféle témával foglalkozik, legyen az magánélet, szexualitás vagy munkahelyi pletykák.

A kritikusok szerint a Seinfeld kreatív történetmesélésének és dramaturgiai újításainak nagyban köszönhető, hogy megváltozott a televíziózás.

Így jártam anyátokkal

Emberek milliói szerettek bele ebbe a sorozatba és karaktereibe. A show szereplői ugyanolyan hangulatos helyen üldögélnek, mint a Jóbarátok karakterei: bár míg a Central Perk egy kávézó, addig a MacLaren's Pub egy klasszikus amerikai bár.

Az Így jártam anyátokkall egy új generációnak szól. Egyes epizódokban szó esik a telefonfüggőségről és az internetes párkeresésről is, illetve, aki szerelmi huzavonára vágyik, annak mindenféleképpen ezt a show-t ajánljuk.

A sorozat legnépszerűbb karaktere az öltönyt viselő, javíthatatlan nőcsábász, Barny Stinson (Neil Patrick Harris). Sokak szerint ő miatta vált hatalmas sikerré a sorozat. Az Így jártam anyátokkal sajátos humora és egyedi stílusa miatt hamar kult-státuszba került.

The Office

Az első évad nem igazán hozott nagy sikereket, a közönség ugyanis egyszerűen nem értette az Office fura és polgárpukkasztó humorát. A második évadban viszont egy új arcát mutatták meg a karaktereknek. Megjelentek a különc alkalmazottak és az empátiahiányos, de jólelkű főnök.

Főhősünk Michael Scott (Steve Carell) komikus karaktere gyorsan rajongók millióira talált. A The Office egy komplex élmény: első pillantásra az irodában élők élete teljesen életszerű viszont, amikor a rendezők elengedik a gyeplőt akkor a karakterek teljesen megőrülnek.

Agymenők

Ismét egy kultsorozat, ami négy stréber fiúról szól, akik másra se gondolnak csak a tudományokra és kutatásokra, az ő életüket borítja fel teljesen a szomszédba költöző fiatal lány, Penny.

A sorozattal eggyé vált legismertebb karakter, Sheldon Cooper (Jim Parsons). Sheldon személyéből csak úgy árad a komikum. Ha ő megjelenik a képernyőn, akkor garantált a nevetés.

Az epizódok történetei mindig habkönnyűek és poénokkal telítettek, a karakterek naivitásának és ártatlanságnak köszönhető a legtöbb vicces pillanat, amelyek szintén hamar mémekké váltak.

A figyelmetekbe ajánljuk