The Office.
NBC

Hamarosan érkezik az új The Office-sorozat?

A The Office amerikai változatának tíz évvel ezelőtti lezárása óta a rajongók folyamatosan egy esetleges rebootról vagy előzménysorozatról találgatnak, most azonban végre tényleg elkészülhet a várva várt széria.


A 2000-es évek végén és a 2010-es évek elején a The Office volt az egyik legmenőbb sitcom az egész világon. A rajongók megőrültek a fájóan átlagos iroda, és a végtelenül alkalmatlan, mégis rendkívül szórakoztató főnök (Steve Carell) és csapata sztorijaiért.

A 2013-as finálét pont emiatt sokan egy szabályos gyászként élték meg, és az évek során megszámlálhatatlan mennyiségű pletyka keringett egy esetleges folytatásról.

Ez is érdekelhet: Ennek az 5 filmnek sikerült a legnagyobb bevételt termelnie 2022-ben

Ezek a hírek mind ez idáig hamis híresztelésnek és kacsáknak számítottak, most azonban nagyon úgy tűnik, hogy megvalósulhat az álomprojekt.

Az egyik nagynevű amerikai újságíró, Matt Belloni Puck ugyanis a hírlevelében megírta, hogy a The Office rebootja már készülőben van, és az amerikai változat atyja, Greg Daniels is visszatér a csapatba. A szakértő szerint az amerikai írósztrájk befejezése után több bejelentés is érkezhet.

A szereposztásról eddig azonban egyelőre nem érkezett semmilyen hír, a korábbi szereplők pedig vegyesen nyilatkoztak a visszatéréssel kapcsolatban: John Krasinski és Mindy Kaling úgy nyilatkoztak, hogy nyitottak lennének a szerepeik újbóli eljátszására, azonban B.J. Novak már szkeptikusabb volt a produkció újjáélesztésével kapcsolatban.


A figyelmetekbe ajánljuk