Májusban Magyarországon még biztos nem debütál a 2004 után visszatérő sorozatot.

Már régóta ismert volt, hogy a Jóbarátok közel 20 évvel az eredeti befejezést követően – ugyan csak egy rész erejéig – visszatér. Azonban a koronavírus-világjárvány miatt sokáig kérdéses volt a bemutató időpontja, de a múlt héten kiderült, hogy Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler és Joey már május 27-én visszatér az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban az HBO Max szolgáltatójára Friends: The Reunion néven.

Most viszont kiderült, hogy a magyar rajongóknak még várnia kell, hogy az itthoni HBO Go műsorán is megjelenjen. Ráadásul az HBO közleménye szerint pontos információkat csupán „későbbi időpontban" tud mondani a csatorna.

Az biztos, hogy a különleges epizód tartogat meglepetéseket, hiszen az HBO Max is felhívta a figyelmet arra, hogy ugyan a színészek együtt térnek vissza a képernyőre, de nem a szerepeikben lesznek láthatóak, hanem önmagukat alakítják majd.

Ezen kívül meghívást kapott a találkozóra Justin Bieber, Lady Gaga, a világhírnevű koreai fiúegyüttes, a BTS, David Beckham, Kit Harington, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Reese Witherspoon és Tom Selleck is.

Hogy Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Matthew Perry mikor kerül itthon képernyőre, az valószínűleg a napokban kiderül.

Friss

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Mutatjuk, mit ehetsz és mit nem lefekvés előtt

Mindnyájunkkal megeshetett az, hogy éhesek maradtunk lefekvés előtt. Ezzel nincs semmi gond, hiszen késő este is ehetünk egészséges ételeket, de meg is előzhetjük az esti éhséget.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk