Hálaadás alkalmából újrajátszotta az ikonikus Jóbarátok-jelenetet.Idén november 26-án ünnepelték hálaadás napját az Egyesült Államokban, természetesen – a hagyományoknak megfelelően – pulykával, amiről sokaknak a Jóbarátok egyik, mára már ikonikussá vált jelenete juthat az eszébe, egészeny pontosan az, amelyikben Monica egy pulykával a fején táncol. Tökéletesen gifesíthető pillanat, amivel tökéletesen lehet ábrázolni az ünnepi készülődés őrületét és örömét egyaránt.

22 évvel az epizód adásba kerülését követően, Courteney Cox újra előadta a jelenetet saját konyhájában. Ugyanakkor azzal kezdte, hogy ha mégegyszer meglátja magáról azt a gifet, akkor nagyon mérges lesz. Ha viszont ő lett a háladás egyik jelképe, ajándékként megkaptuk az ikonikus pulykatáncát újra.

Friss

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Mutatjuk, mit ehetsz és mit nem lefekvés előtt

Mindnyájunkkal megeshetett az, hogy éhesek maradtunk lefekvés előtt. Ezzel nincs semmi gond, hiszen késő este is ehetünk egészséges ételeket, de meg is előzhetjük az esti éhséget.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk