Kisebb Jóbarátok-találkozó volt az idei Emmyn

Bár Jennifer Anistonnak nem sikerült nyernie saját kategóiájában, Courtney Cox és Lisa Kudrow társoságában nem tűnt boldogtalannak.A tévévilág legfontosabb díjátadóján, az Emmyn idén Jennifer Aniston is személyesen résztvett. A az amúgy Emmy-jelölt színésznő Jimmy Kimmellel zavarták meg a díjátadó egyik ceremóniáját egy vicces közjátékkal. A szegmens végén úgy köszönt el Kimmel a színésznőtől, hogy siessen gyorsan haza, mert a The Morning Show főszereplőjeként is jelölt a drámai sorozatok legjobb színésznői kategóriájában.

Végül ebben a kategóriában Zendaya nyert, előtte azonban még élőben kapcsolták Aniston otthonát, hogy meggyőződhessünk arról, hogy időben hazaért.

A bejelentkezés közben aztán váratlanul megjelent a színésznő mögött Courteney Cox, a Jóbarátok Monicája, aztán pedig Phoebe, vagyis Lisa Kudrow. Viccesen megjegyezték, hogy hárman már 1994-től, a Jóbarátok kezdete óta együtt laknak. A fiúk ugyan nem bukkantak fel a sorozatból, cserébe kiderült, hogy Jason Bateman is Anistonéknál van bónuszként.

A figyelmetekbe ajánljuk