Bár Jennifer Anistonnak nem sikerült nyernie saját kategóiájában, Courtney Cox és Lisa Kudrow társoságában nem tűnt boldogtalannak.A tévévilág legfontosabb díjátadóján, az Emmyn idén Jennifer Aniston is személyesen résztvett. A az amúgy Emmy-jelölt színésznő Jimmy Kimmellel zavarták meg a díjátadó egyik ceremóniáját egy vicces közjátékkal. A szegmens végén úgy köszönt el Kimmel a színésznőtől, hogy siessen gyorsan haza, mert a The Morning Show főszereplőjeként is jelölt a drámai sorozatok legjobb színésznői kategóriájában.

Végül ebben a kategóriában Zendaya nyert, előtte azonban még élőben kapcsolták Aniston otthonát, hogy meggyőződhessünk arról, hogy időben hazaért.

A bejelentkezés közben aztán váratlanul megjelent a színésznő mögött Courteney Cox, a Jóbarátok Monicája, aztán pedig Phoebe, vagyis Lisa Kudrow. Viccesen megjegyezték, hogy hárman már 1994-től, a Jóbarátok kezdete óta együtt laknak. A fiúk ugyan nem bukkantak fel a sorozatból, cserébe kiderült, hogy Jason Bateman is Anistonéknál van bónuszként.
A figyelmetekbe ajánljuk