Ezzel együtt pedig megszűnik majd nálunk az HBO Go.


Megszűnik Magyarországon a 2011 óta működő HBO Go, de ez egyáltalán nem rossz hír. Ugyanis azért köszön le a régiónkban a csatorna streaming platformja, hogy egy másik, jobb vegye át a helyét. Megérkezik ugyanis térségünkben is végre az Egyesült Államokban idén útjára indult Netflix-vetélytárs HBO Max, árulta el a platform globális vezetője, Andy Forssell a Web Summit konferencián.

Sejthetően lesznek olyan tartalmak, amik nem kerülnek majd át az új platformra, cserébe sok újat kapunk cserébe. Saját gyártású sorozatok mellett ugyanis megszerezték például a Jóbarátok jogait, a régi epizódok mellé pedig egy új is készülni fog. Sőt mivel az HBOt birtokló Warner úgy döntött, hogy jövőre minden filmje egyszerre debütál mozikban és az HBO Maxon, ez azt jelenti, hogy mi is megnézhetjük majd az otthonunk kényelméből is premiernapon az új Dűnét, a Mátrix 4-et, vagy éppen a Godzilla vs. Kongot.

(Forrás: SorozatWiki)

Friss

4 fűszer, amik rendkívül egészségek

Rengeteg fűszert gyógyászati tulajdonságaik miatt használtak, mielőtt a gasztronómia meghatározó alappilléreivé váltak volna. A modern tudomány pedig bebizonyította, hogy közülük jó néhány valóban figyelemre méltó egészségügyi előnyökkel jár.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Wikimedia

Európa egyik leggyakoribb lepkefaja képes akár 14 ezer kilométert is megtenni

A bogáncslepke akár 12-14 ezer kilométert is megtesz Afrika és Európa között kedvező időjárási körülmények esetén. Ez pedig a leghosszabb vándorlási útvonal, amelyet egy rovar megtesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 + 1 film, ami bizonyítja, hogy Meryl Streep bármilyen akcentussal képes játszani

Talán nem túlzást azt állítani, hogy Meryll Streep generációjának legnagyobb színésznője, ezt pedig tökéletesen alátámasztja az a tény is, hogy a többszörösen Oscar-díjas művész szinte bármilyen akcentussal képes eljátszani szerepeit. A kételkedőknek mutatunk is gyorsan 4 + 1 példát.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk