Sarah Michelle Gellar nem lesz többé Buffy

Szerinte nem működne már a szerepben, meg kedve sincs hozzá.


A Buffy, a vampírok réme az egyik legkultikusabb ezredfordulós sorozat máig, éppen ezért is egészen fura, hogy még sose készült belőle reboot. Elvégre maga a sorozat egy mozifilm újrája volt, volt már precedens rebootra. Egy biztos, ha bármilyen formában is folytatódik, abban maga Buffy, vagyis Sarah Michelle Gellar már biztosan nem lesz benne.

Ezt maga a színésznő erősítette meg Mario Lopez podcastjében, ahol azt mondta, hogy szerinte túlságosan eljárt felette már az idő ahhoz, hogy újra visszatérjen Buffyként.

Ugyanakkor azt gondolom, hogy a sztori adja magát, izgalmas lenne látni, ahogy egy kiválasztott újra nekifutna. Én biztosan nem fogok, szerintem nem nekem kéne játszanom, ha újra felmerül az ötlet egy új verzióhoz.

Úgy gondolja ugyanis, hogy a sorozat elsősorban a kamaszkor borzalmainak metafóráiról szól, ezért elengedhetetlen, hogy egy tinédzserről szóljon, ezért nem működne szerinte, ha visszatérne a karaktere idősebb verziójaként. Emellett persze személyes oka is van, szimplán nincs kedve hozzá.

Túl fáradt és zsémbes vagyok én már ehhez a melóhoz.

(Forrás: Deadline)

A figyelmetekbe ajánljuk