Brad Pitt és George Clooney a Wolfs forgatásán
Fotó: IMDb

16 év után ismét közös filmmel jelentkezik Brad Pitt és George Clooney

Hollywood két talán legismertebb arca, a 60 éves Pitt és a 63 éves Clooney utoljára 2008-ban játszott közös filmben. 16 év után most újra együtt láthatjuk őket a mozivásznon a Wolfs című filmben, írja a People. Mutatjuk az előzetest!


Az új thrillerben a két színészlegenda, Brad Pitt és George Clooney egy-egy magányos bűnözőt alakít majd, akiket ugyanazzal a feladattal bíznak meg. Amellett, hogy a két főszerepet játsszák, Clooney és Pitt egyben a film két fő producere is produkciós cégeik, a Smokehouse Pictures és a Plan B Entertainment révén.

A film rendezője és írója az a Jon Watts, akinek az utóbbi két Pókember-filmet is köszönhetjük (és szinte biztos, hogy a következőt is ő készíti majd).

A thrillerben Pitték mellett Amy Ryan (Birdman), Poorna Jagannathan (Hatalmas kis hazugságok) és Austin Abrams (Eufória) is szerepel, és már az első előzetes is elérhető:

A bejelentés nem érte teljesen váratlanul a szakmát, ugyanis Pittet és Clooney-t már 2023 elején is látták együtt forgatni New Yorkban. Ugyan nem ez az első alkalom, hogy a páros közös projekten dolgozik, hasonlóra utoljára 2008-ban, a Coen-fivérekÉgető bizonyíték című filmjében volt példa.

Egy, a színészekhez közeli forrás szerint „Brad és George örökké barátok maradnak.”

Kedvelik és tisztelik egymást, függetlenül attól, hogy hány év telt el a közös szerepek között. Régóta ismerik egymást, és boldogok, hogy együtt dolgozhatnak ezen a filmen.

A Wolfs Amerikában szeptember 20-án kerül majd a mozikba, a film magyarországi bemutatójáról viszont egyelőre nincsenek információink.

A figyelmetekbe ajánljuk