Brad Pitt.
Getty Images

6 világsztár, akik nyíltan beszéltek a hírnév árnyoldalairól

A hírnév számos előnnyel jár, azonban a világsztárok közül sokan fulladoznak a sajtó és a rajongók nyomása miatt. Az alábbi cikkben 6 olyan celebritást sorolunk fel, akik nyíltan beszéltek a hírnév miatti problémáikról.


George Clooney

George Clooney az elmúlt évtizedek során egyértelműen a világ egyik legismertebb arcává vált, ez azonban kicsit sem tetszik a színésznek.

Clooney az Omega Lifetime magazinnak beszélt erről, ahol elmondta, hogy magát a filmkészítést rendkívül élvezi, azonban a hírnévvel járó egyéb dolgokat nem, sőt, kifejezetten veszélyesnek tartja azt.

Robert Pattinson

Robert Pattinson híres arról, hogy nem tartja be a hollywoodi szabályokat, és sokszor formabontó, extravagáns húzásokkal került be a hírekbe.

Az Alkonyat-filmekkel világsztárrá váló színész életében volt egy olyan periódus, amikor szó szerint nem tudott kilépni az utcára, ugyanis a rajongók és a paparazzók mindenhol körülvették.

Az emberek nem veszik észre, milyen magányos vagy. Mindenesetre szerencsésnek érzem magam, mert a siker nem nagyon fiatalon jött el, legalábbis korábban volt lehetőségem átlagos életet élni

– mondta a színész a spanyol GQ-nak.

Ez is érdekelhet: Pingpong és popcorn: 6 híresség, aki nem hétköznapi vállalkozásba fektette a pénzét

Billie Eilish

Pattinsonhoz hasonlóan Billie Eilish sem egy tipikus világsztár, hanem egy kissé különc, mégis rendkívül egyedi előadó, akire nem lehet nem odafigyelni.

Eilish egy interjúban arról beszélt, hogy a hírnév miatt lényegében nem volt gyerekkora, és ez az ezzel járó dolgok kissé felkészületlenül érték őt.

Nem feltétlenül negatív értelemben mondom, de valahogy elvesztettem a tinédzserkoromat, mert ez az egész 13 éves koromban kezdődött. Nincs képzés, nincs olyan, hogy menjek el egy iskolába, ami megtanít arra, hogyan legyek híres

– mondta.

Meghan Fox

Meghan Fox a 2000-es években egy csapásra világszárrá vált a Transformers-filmeknek köszönhetően, a hírnév okozta sebek azonban nagy nyomot hagytak benne.

Nem hiszem, hogy az emberek megértik ezt. Mindannyian azt gondolják, hogy be kéne fognunk a szánkat, és nem panaszkodni, mert nagy házban élünk, vagy Bentley-t vezetünk. Szóval az életed biztos olyan nagyszerű. Amit az emberek nem vesznek észre, hogy a hírnév, olyan, mint a legrosszabb élményed a középiskolában, amikor az a tíz srác terrorizált a gimiben, de a mi esetünkben globális szinten emberek milliói terrorizálnak folyamatosan

– mondta 2013-ban az Esquire magazinnak.

Harrison Ford

Harrison Ford magához híven nem kertelt, amikor a hírnév kérdésköre került szóba egy 2010-es interjú során.

Mindig azt gondolod, hogy >> Ha sikeres leszek, akkor lesznek lehetőségeim <<. Soha nem hinnéd, hogy a hírnév ára a magánélet teljes elvesztése lesz. Ez kiszámíthatatlan. Micsoda teher ez bárki számára. Nem számítottam rá, és sosem élveztem. Egy étteremben megkaphatod azt az asztalt, amit akarsz. Megkapod az orvosi kezelést. De mit ér ez? Semmit

– mondta.

Brad Pitt

Brad Pitt Fordhoz hasonlóan nyíltan és egyenesen kimondta, hogy mi is a baj az Álomgyár által gerjesztett hírnévvel, ugyanis szerinte a szakmai munka promótálása érdekében túl sok felesleges dolgot kell bevállalniuk.

Ez minden, amire nem jelentkeztünk... Van ez az egész másik entitás, amibe beszippantanak. El kell menned, és el kell adnod az árudat... Nem tudod reklámozni a filmedet, ha nem mész el egy műsorba, és nem beszélsz a magánéletedről. Ennek semmi köze ahhoz, hogy miért csinálom ezt

– fakadt ki Pitt a Newsweeknek 2009-ben.

Forrás: ITT


A figyelmetekbe ajánljuk