Debütál Brad Pitt francia Riviéra ihlette itala, nem is akárhol
Getty Images
​Brad Pitt

Debütál Brad Pitt francia Riviéra ihlette itala, nem is akárhol

Ryan Reynolds után újabb jóképű híresség vág bele ginek világába.

Többek között George Clooney,Dwayne Johnson és Kevin Hart is készített már saját márkás tequilát, de a gin valamiért nem vonzotta a hírességeket, leszámítva persze Ryan Reynolds Aviation Ginjét és Emma Watson új Renais Ginjét. Most azonban Brad Pitt is beszállt a bizniszbe, és igyekszik kemény konkurenciává válni a Gardener French Riviera Ginnevű ital piacra dobásával.

A színész néhány jól csengő partnerrel – a Famille Perrin borászcsaládból származó Matthieu Perrinnel és az ex-Tanqueray lepárlómesterrel, Tom Nichollal, aki több mint négy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a szesziparban – közösen alapította az új ginmárkát. Pitt tavaly ősszel már üzletelt egyébként Perrinnel: egy bőrápoló termékcsaládot indítottak, amely a borkészítés során visszamaradó szőlőpépet hasznosítja.

A Robb Report cikke szerint a The Gardener Gin londoni, száraz gin lesz (ami azt jelenti, hogy a lepárlás után nem adnak hozzá aromát), amelyet Franciaországban, rézfazékos lepárlókban búzaalapból desztillálnak organikus botanikus keverékkel – többek között borókával, korianderrel, édesgyökérrel és orvosi angyalgyökérrel.

Perrin szerint az új gin a francia Riviéra területét és szellemét próbálja megidézni, Franciaországnak azt a részét, amely Pitt számára is kedves emlékeket idéz – többek között a cannes-i fesztivál miatt is.

Nem meglepő, hogy a gin hivatalosan az idei cannes-i fesztiválon mutatkozik be, amely még ebben a hónapban lesz, és az ottani Carlton szálloda újranyitásakor egy Secret Garden nevű koktél formájában kerül bemutatásra.


A figyelmetekbe ajánljuk