brad pitt

Brad Pitt kis híján visszautasította egyik leghíresebb szerepét

A Vanity Fair által kiadott új könyve, a Hits, Flops, and Other Illusions egy részletében Edward Zwick felidézi az 1994-es Szenvedélyek viharában című western forgatását, amelyben Brad Pitt játszotta a főszerepet.


A Jim Harrison 1979-es, azonos című regénye alapján készült film egy elszigetelt montanai család történetét követi nyomon öt évtizeden keresztül. Brad Pitt mellett a filmben Anthony Hopkins, Julia Ormond és Aidan Quinn is szerepel – írja a Bustle.

Ez is érdekelhet: Brad Pitt nem túl büszke a Trójában nyújtott teljesítményére

Könyvében Zwick arról is beszámolt, hogy Pitt kellemetlen érzései a filmmel kapcsolatban már a forgatás korai szakaszában elkezdődtek, és kis híján ki is szállt a projektből.

Az ügynöke felhívta a stúdiót, hogy Brad ki akar szállni. Marshall [Herskovitz, a film producere - szerk.] feladata volt, hogy lebeszélje Bradet. Erről soha többé nem esett szó, de ez volt az első előjele a benne kavargó érzelmeknek

– írta Zwick.

A rendező hozzátette, hogy Pitt eleinte lazának tűnt, de a forgatás későbbi szakaszában „biztonytalanná vált, amikor felhúzta magát”.

Egy délután elkezdtem hangosan utasításokat adni neki a stáb előtt. Brad visszaszólt nekem, szintén hangosan, és azt mondta, hogy hagyjam abba. Nem tudom, ki kiabált először, ki káromkodott, vagy ki dobta az első széket

– emlékezett vissza Zwick az egyik veszekedésre a forgatáson a Vanity Fair által közzétett részletben, hozzátéve, hogy nem ez volt az utolsó nézeteltérés a páros között.

Olvasd el ezt is! Sandra Bullock így vette rá Brad Pittet, hogy szerepeljen a filmjében

A forgatási feszültségek ellenére Zwick és Pitt ma már jobb viszonyban vannak.

Soha nem volt személyes ügy. Brad egy őszinte, egyenes ember, akivel szórakoztató együtt lenni

– tette hozzá a rendező.

A figyelmetekbe ajánljuk