Jennifer Coolidge and Jon Gries a Fehér Lótusz 2. évadának egyik jelenetében
Fotó: Profimédia

Megvannak a Fehér Lótusz 3. évadának szereplői

Bár már 2023 augusztusában megkezdődtek A Fehér Lótusz harmadik évadának munkálatai, a sorozat szereplőiről eddig nem sokat lehetett tudni. Legalábbis eddig, az HBO ugyanis végre nyilvánosságra hozta a művészek névsorát: a számos új arc között egy visszatérő színészt is láthatnak majd a rajongók.



A bejelentés szerint Leslie Bibb, Jason Isaacs, Michelle Monaghan és Natasha Rothwell is feltűnik majd a képernyőn. Utóbbi kivétel olyan szempontból, hogy őt az első évadban már láthatták a nézők Belinda Lindsey szerepében. A bejelentő sajtótájékoztatót követően az is kiderült, hoyg az HBO Az aranykor című sorozatának sztárja, Carrie Coon is csatlakozott a stábhoz.

A sikerszériát jegyző Mike White pedig terméstetesenmarad a direktori székben.

Ez is érdekelhet: Öt 2024-ben érkező új sorozat, amire nem győzünk várni

White Emmy-díjas alkotásában már szinte hagyomány, hogy minden évadban egy új színészsereg jelentkezik be, egy teljesen új üdülőhelyről: a debütáló évad Hawaiin, a második pedig Szicílián játszódott.

A 2025-ben debütáló sorozat kapcsán már azt is tudni, hogy a forgatás Thaiföldön zajlik, így maga a történet is ott játszódik majd.

Ezt is nézd meg! 5 sorozat, amit mindenképp látnod kell, ha szeretted a Fehér Lótuszt!

A Feh\u00e9r L\u00f3tusz st\u00e1bja a SAG-AFRA amerikai sz\u00edn\u00e9szszakszervezet 2023-as g\u00e1l\u00e1j\u00e1n

A Fehér Lótusz stábja a SAG-AFRA amerikai színészszakszervezet 2023-as gáláján

Fotó: Getty Images

Thapanee Kiatphaibool, a helyi turisztikai hatóság egyik vezetője szintén izgatottságának adott hangot nyilatkozatában:

Megtiszteltetés számunkra, hogy a sorozat várva várt következő évadának forgatási helyszíneként hazánk kapott szerepet. A királyság egzotikus természeti szépsége, gazdag történelmi helyszínei és változatos tájai tökéletes helyszínt biztosítanak majd ahhoz, hogy megoszthassuk lenyűgöző kultúránkat, fantasztikus konyhánkat, elsőrangú wellness- és luxuskínálatunkat, és ami a legfontosabb, embereinket és ezáltal a thaiföldi vendégszeretetet.
Thaiföldet már régóta a világ egyik kedvenc forgatási helyszínének tartják. A Fehér Lótusz-projekt pedig minden bizonnyal megerősíti a királyság státuszát

– tette hozzá a Turisztikai Hivatal munkatársa.

A sokak által várt, szatirikus hangvételű drámasorozatnak hivatalos premierdátuma még nincsen.

A figyelmetekbe ajánljuk