tévéképernyő

Ha 2023 sorozattrendjére kellene gondolnunk, azt mondhatnánk, hogy ez volt a kiváló szériák lezárásának éve, egymást követően ért végét ugyanis az Utódlás, a Tes Lasso és a Korona. Aggodalomra azonban nincs okunk, az előttünk álló új esztendő ugyanis remeknek ígérkezik – mármint, ami a sorozatokat illeti. Mutatunk is gyorsan 5 olyan szériát, amire mindenképp érdemes lesz odafigyelni 2024-ben.


A Sun-fivérek (Netflix)

A történet főszereplője Bruce, egy átlagos kaliforniai srác – vagy legalábbis az szeretne lenni. Ez a remény azonban szertefoszlik, amikor megérkezik Tajpejből a bátyja, Charles, aki közli vele családjuk egyik legnagyobb titkát: apjuk maffiavezér. Anyjuk, Eileen(Michelle Yeoh) épp emiatt menekült el és költözött át Egyesült Államokba. Persze mindhiába, hiszen egy ponton az egész család élete veszélybe kerül.

Premier: január 4.

Ezt is nézd meg! 8 film 2024-ből, amire már most megvennénk a mozijegyünket

Expats (Prime Video)

A 2016-ban kiadott The Expatriates című regény alapján készült dráma a Hongkongban élő külföldiek bonyolult, egymással összefüggő életét követi nyomon. Az amerikai építész Margaret (Nicole Kidman), a koreai származású, de amerikai főiskolát végzett Mercy és a mindeáron kisbabára vágyó brit Hilary barátságot kötnek, amely végigvezeti őket külön-külön és együtt is a felnőtt élet zökkenőin: a karrier, párkapcsolat, szülői lét szentháromságán.

Premier: január 26.

Mr. & Mrs. Smith (Prime Video)

A Mr. és Mrs. Smith cím legtöbbünknek ismerős lehet a 2005-ös akció-vígjáték alapján, amely Brad Pitt és Angelina Jolie páros főszereplésével készült. Ebben a szériában a történet szinte azonos lesz, a férfi karakter szerepébe a zenészként is ismert Donald Glover bújik, míg Maya Erskine alakítja majd a Mrs.-t.

Házasságuk egy fedősztori, amelyet a titokzatos kémügynökségük rendez meg. Kérdés már csak az, hogy vajon fenn tudják-e tartani a látszatot a folyamatosan kockázatos küldetések nyomása alatt. És mi történik, ha esetleg a hamis érzelmek valósággá válnak?

Premier: február 2.

Ez is érdekelhet: Öt fantasztikus sorozat, amit nem találsz meg sem a Netflixen, sem az HBO GO-n

The Regime (HBO Max)

Kate Winslet nem fél teljesen eltérő szerepeket elvállalni. Ezúttal egy fiktív közép-európai autokrácia felelős kancellárját alakítja majd. Ez az éles politikai szatíra egy évet mutat meg annak a korabeli európai rezsimnek a palotájában, ahol épp megmutatkozni látszanak a rendszer hibái.

Premier: HBO Max-en tavasszal.

Pingvin (HBO Max)

DC-univerzumában, egész pontosan Gotham Cityben járunk, ahol a gonosztevő – Colin Farell alakította – Pingvin mindennapjait követhetjük nyomon az HBO Max újdonsült szériájában. A készítők elárulták, hogy a 2022-es Batman-film és a hamarosan érkező folytatás cselekménye közötti időintervallumot ismerhetjük meg ebben minisorozatban.

Pontos premierdátumról még nincs információ.

A figyelmetekbe ajánljuk