sárkányok háza jelenet
IMDB

5 sikersorozat, aminek 2024-ben érkezik a folytatása

A 2024-es év is megannyi sikersorozattal rukkol elő, azonban már most lázban égünk a visszatérő kedvenceink miatt!


Sárkányok háza

A Sárkányok háza 2. évadának forgatása tavaly áprilisban kezdődött. A George R. R. MartinTűz és vér című regényei alapján készült sorozat 200 évvel a Trónok harca előtt játszódik, és a Targaryen-ház történetét követi nyomon. A sikeres első évad után a folytatás nyáron érkezik.

Ez is érdekelhet: 5 sorozat, amit mindenképp látnod kell, ha szeretted a Fehér Lótuszt!

True Detective (Január 14.)

Jodie Foster visszatér. Miután az 1991-es A bárányok hallgatnak című filmben az FBI-tanonc Clarice Starling szerepét játszotta, most pedig Liz Danvers nyomozót alakítja a True Detective című antológia krimi negyedik évadában. A Night Country egy fiktív alaszkai városban, Ennisben játszódik, a téli időszakban, amikor 24 órán át tart a sötétség. A nyomozó vonakodva ugyan, de újra összeáll egykori társával, Evangeline Navarróval (Kali Reis), hogy megoldjanak egy eltűnéssorozatot.

Bridegerton

A Julia Quinn Bridgerton-sorozatának negyedik regénye, a Romancing Mister Bridgerton alapján készült sorozat harmadik évada a Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és Colin Bridgerton (Luke Newton) között kibontakozó románcra fog összpontosítani. És persze ott van a kínzó mellékszál, Lady Whistledown, a rendkívül népszerű botránylap titokzatos szerzőjének ármánykodásait.

De ne feledjük a második évad végét, amikor Eloise Bridgerton (Claudia Jessie) rájött, hogy legjobb barátnője, Penelope a titokzatos Whistledown – így biztosan nem lesz hiány drámában.

Az elátkozott: Robert Durst halálos élete (The Jinx)

Az HBO több éven keresztül forgatta dokumentumfilmjét a New York-i milliárdosról, Robert Durstról. Ám a forgatás közben Durst elfeledkezett arról, hogy be van mikrofonozva. Ekkor pedig elszólta magát a gyilkosságokról, ám az elejtett mondatok csak később tűntek fel a készítőknek.

Nyolc évvel a The Jinx után és Robert Durst 2022-es halála után újabb hat dokusorozat epizódot kapunk az elítélt gyilkosról és New York-i ingatlanörökösről. A második évad pedig három gyilkosság mélyére ássa magát: Durst felesége, Kathie 1982-ben hunyt el, Susan Berman írónőt 2000-ben és egyik szomszédját, Morris Blacket 2001-ben gyilkolta meg.

Olvasd el ezt is! 5 kevésbé ismert bűnügyi sorozat, amit mindenképp érdemes megnézni!

A mackó

Az FX nagysikerű vígjátéksorozata A mackó az ételekről, a családról, a megfeszített munka őrületéről, a hajtás szépségéről és a röhögős utakról szól. A kritikusok körében is népszerű produkció egy harmadik évaddal rukkol elő 2024-ben, ami remélhetőleg még ütősebb lesz.

A figyelmetekbe ajánljuk