fehér lótusz jelenet

Elkezdődött A Fehér Lótusz 3. évadának forgatása – ezt lehet tudni a következő szezonról

A Fehér Lótusz 2021 júliusában debütált, és két évvel később már a harmadik évadot forgatják az alkotók. De mit lehet tudni a közelgő szezonról?


Mikor lesz látható?

Bár már megerősítették, hogy A Fehér Lótusz visszatér a harmadik évaddal, a pontos dátumot továbbra sem lehet tudni. A hírek szerint a harmadik évad forgatása a hollywoodi sztrájk miatt késik, a sorozat megjelenése először 2024-re volt kitűzve, de a tüntetések miatt leállt a gyártás.

Ez is érdekelhet: 5 sorozat, amit mindenképp látnod kell, ha szeretted a Fehér Lótuszt!

Kik térnek vissza?

A második évad fináléja előtt Jennifer Coolidge biztos befutónak tűnt a harmadik évadhoz. A Jon Gries által alakított férjével, Greggel együtt Tanya az egyetlen főszereplő, aki eddig mindkét évadban feltűnt.

A második évad fináléja azonban a végét jelentette Coolidge karakterének. Egy abszolút tragédia. De most, hogy Tanya kirepült az életünkből, vajon ez azt jelenti, hogy Jennifer Coolidge végleg kiszállt a sorozatból, vagy visszatérhet? Gries karaktere pedig mihez kezd felesége halála után?

Connie Britton, aki Nicole Mossbachert alakítja a sorozatban, azt ígérte, hogy vissza fog térni a folytatásban. Natasha Rothwell pedig, aki az első évad empatikus fürdővezetőjét, Belinda Lindsey-t alakította, szintén látható lesz a harmadik évadban.

 Jennifer Coolidge and Jon Gries a Feh\u00e9r L\u00f3tusz 2. \u00e9vad\u00e1nak egyik jelenet\u00e9benFotó: Profimédia

A harmadik évadban tehát kisebb változásokra és új szereplőkre számíthatunk. Az HBO szerint az antológiasorozat egy új nyaralócsoporttal tér vissza, akik egy másik White Lotus hotelben szállnak majd meg.

Visszagondolva A fehér lótusz eredetére, mint a világjárvány közepén forgatott produkcióra, lehetetlen nem megdöbbenni azon, hogy Mike White hogyan alkotta meg az egyik legfelkapottabb és a kritikusok által legelismertebb sorozatot

– mondta Francesca Orsi, az HBO drámasorozatokért és filmekért felelős vezetője, majd hozzátette:

Mindezek ellenére pedig a 2. évadban újabb és újabb magasságokba jutott, ami a végső bizonyítéka Mike nyers, páratlan látásmódjának. Az emberi psziché feltérképezetlen vizeinek felfedezéséhez való bátorsága, párosulva a rá jellemző humorral és lendületes rendezői stílussal. Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy lehetőséget kaptunk arra, hogy együtt dolgozzunk a harmadik évadon.

Hol fog játszódni?

A rendező, Mike White pár hónappal ezelőtt a Deadline-nak elárulta, hogy a helyszín esélyes, hogy Ázsia lesz a harmadik évadban, miután az első évad Hawaiin játszódott, a második pedig Olaszországban:

Szerintem jó móka lenne egy teljesen más kontinensre menni. Európában már voltunk, és talán Ázsiában valami hasonló őrültséget vihetnénk véghez, az is jó móka lenne.

Így egyre több spekuláció kering arról, hogy a szereplők és a stáb Thaiföldre utazott.

A sorozat első két évadát a Four Seasons szállodákban forgatták. Négy ilyen ingatlan van Thaiföldön, köztük a Four Seasons Tented Camp Golden Triangle, a Four Seasons Resort Chiang Mai, a Four Seasons Resort Koh Samui és a Four Seasons Bangkok.

Olvasd el ezt is! Tetszettek a Fehér Lótusz helyszínei? Most akár te is bejelentkezhetsz a sorozat legszebb villájába!

Hol lesz elérhető?

A Fehér Lótusz az HBO Maxon kerül adásba, de az Egyesült Királyságban a Sky Atlantic, a Sky Go és a Now csatornákon is megtekinthető lesz.

A figyelmetekbe ajánljuk