Fehér Lótusz plakátja.
HBO

A Fehér Lótusz készítőjének furcsa tervei vannak a sorozat 3. évadával

Az HBO és az HBO Max elnök-vezérigazgatója, Casey Bloys elárulta, hogy a Fehér Lótusz alkotója, Mike White átbeszélte vele a 3. évad történetének koncepcióját.


A Series Mania interjújában Bloys elmondta, hogy nemrég leült White-tal, hogy meghallgassa a harmadik évad menetét és történetszálait, és az elnök-vezérigazgató nagyon izgatott volt az író-rendező koncepciójával kapcsolatban.

Most dobta fel nekünk a harmadik évad ötletét, és egy nagyszerű, igazán szórakoztató koncepciónak tűnik

– mondta Bloys a Deadline szerint.

Ez is érdekelhet: 5 sorozat, amit mindenképp látnod kell, ha szeretted a Fehér Lótuszt!

Nem meglepő, hogy Bloys nem árult el semmilyen konkrétumot, ugyanis az HBO vezetői messze földön ismertek arról, hogy nagyon szigorúan veszik a különböző szivárogtatásokkal kapcsolatos irányelveket.

Érdemes összefoglalni, hogy mi az, amit eddig megtudtunk a széria 3. etapjával kapcsolatban: David Bernal executive producer az év elején gyakorlatilag megerősítette, hogy a harmadik évad Ázsiában fog játszódni, sőt, erre már maga White is utalt, aki korábban a Deadline-nak azt mondta, hogy kifejezetten örülne egy japán helyszínnek.

Egy HBO-s videóban pedig White kikacsintott a 3. évad témájára is, ami nem más, mint a halál és a spiritualitás.

Az első évad valahogy a pénzt emelte ki, a második évad pedig a szexet. És azt hiszem, a harmadik évad talán egyfajta szatirikus és vicces pillantás lenne a halálra, a keleti vallásra és a spiritualitásra

– magyarázta a videóban.

Forrás: Robb Report

el\u0151fizet\u00e9s

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk