Fehér Lótusz

Már biztos, hogy érkezik a Fehér Lótusz 3. évada – ezt lehet tudni a legújabb szezonról

A második évad sokkoló fináléja után az HBO sorozatának rajongói ki vannak éhezve a folytatásra.


Akárcsak az első évadban, a Fehér Lótusz alkotója és showrunnerje, Mike White ismét egy epikus tájra kalauzolta ela nézőket, majd az általa teremtett karakterek bonyolult hálójába kergette őket.

Most, hogy véget ért a második széria, már csak egy kérdés maradt: hova visz minket White legközelebb? A Fehér Lótusz harmadik évada körüli találgatások már elkezdődtek. A rajongók minden egyes információmorzsát boncolgatnak, amit az író és a rendező eddig adott. Mikor fog megjelenni? Kik lesznek az új szereplők? Miről fog szólni?

Ez is érdekelhet: Öt hátborzongató krimisorozat az HBO-ról, amit mindenképp látnod kell!

A harmadik évadban kisebb változásokra és új szereplőkre számíthatunk. Az HBO szerint az antológiasorozat egy új nyaralócsoporttal tér vissza, akik egy másik White Lotus hotelben szállnak majd meg.

Visszagondolva A fehér lótusz eredetére, mint a világjárvány közepén forgatott produkcióra, lehetetlen nem megdöbbenni azon, hogy Mike hogyan alkotta meg az egyik legfelkapottabb és a kritikusok által legelismertebb sorozatot

– mondta Francesca Orsi, az HBO drámasorozatokért és filmekért felelős vezetője, majd hozzátette:

Mindezek ellenére pedig a 2. évadban újabb és újabb magasságokba jutott, ami a végső bizonyítéka Mike nyers, páratlan látásmódjának. Az emberi psziché feltérképezetlen vizeinek felfedezéséhez való bátorsága, párosulva a rá jellemző humorral és lendületes rendezői stílussal. Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy lehetőséget kaptunk arra, hogy együtt dolgozzunk a harmadik évadon.

A harmadik évad forgatása még nem kezdődött el. Az pedig, hogy mikor lesz a premier, nem tudni pontosan.

A Fehér Lótusz első évada 2021 júliusában debütált, a második szériát pedig több mint egy évvel később, 2022 októberében láthatta a közönség. Tehát lehetséges, hogy 2023 végén vagy 2024 elején várható a következő szezon. megjelenés.

A rendező a Deadline-nak elárulta, hogy a helyszín esélyes, hogy Ázsia lesz a harmadik évadban, miután az első évad Hawaiin játszódott, a második pedig Olaszországban:

Szerintem jó móka lenne egy teljesen más kontinensre menni. Európában már voltunk, és talán Ázsiában valami hasonló őrültséget vihetnénk véghez, az is jó móka lenne.


A figyelmetekbe ajánljuk