Fehér Lótusz.
HBO

Tetszettek a Fehér Lótusz helyszínei? Most akár te is bejelentkezhetsz a sorozat legszebb villájába!

Most akár te is bejelentkezhetsz az HBO sikersorozata, AFehér Lótusz második évadának egyik forgatási helyszínéül szolgáló szicíliai villába.


A Fehér Lótusz második etapja óriásit ment az elmúlt időszakban. A kritikusok és a közönség is imádta a sokszor erkölcsileg eltorzult, felső tízezerbe tartozó emberek nevetséges és meghökkentő mindennapjairól szóló alkotást. Egy aspektus mellett azonban szinte senki nem tudott szó nélkül elmenni: a fantasztikus helyszínekért mindenki odavolt.

Van azonban egy jó hírünk: a sorozatban megjelenő villa nem egy épített díszlet, hanem egy valódi toszkán kastély, ahol – a kellő mennyiségű összegért cserébe – bárki megszállhat!

Ez is érdekelhet: Már biztos, hogy érkezik a Fehér Lótusz 3. évada – ezt lehet tudni a legújabb szezonról

A Palermóban található Villa Tascát az 1500-as években építették, és a kastélyhoz egy 20 hektáros kert is tartozik. A sorozatban Daphne és Harper a birtokot egy notói lánykirándulás okán foglalják le.

A reneszánszkori épületet az évszázadok alatt számtalanszor átépítették, napjainkban pedig a villa megjelenését leginkább az 1800-as évek végi román stílus jellemzi.

Sok filmes helyszínnel ellentétben a Villa Tasca valóban olyan, mint a tévéképernyőn: a mennyezetet díszes trompe-l'oeil freskók borítják, míg a falakról aranyozott keretek lógnak le, a muránói csillárok és bútorok pedig az épület múltjának megfelelően barokkos hangulatot árasztanak.

A vendégek a csempézett erkélyeken és teraszokon pihenhetik ki a mindennapok fáradtságát, de amennyiben úgy tartja kedvük, élvezhetik a kertet, megmártózhatnak a medencében, biliárdozhatnak, vagy visszavonulhatnak a zeneszobába egy koktéllal a kezükben. A Villa Tasca legfeljebb nyolc vendég befogadására alkalmas, és a teljes körű szolgáltatást nyújtó személyzet végig rendelkezésre áll.

Forrás: The Spaces


A figyelmetekbe ajánljuk