Nagy sikere volt az All Or Nothing Manchester Cityről és Tottenhamről szóló évada is.


Az Amazon All Or Nothing sportdokuszériája csapatokat kísér el egy egész szezonra akár. A filmesek ott lehetnek az öltözőben, az edzéseken és a meccsek alatt is végig forognak ilyenkor a kamerák, egy személyes sztoriként elmesélve a csapat idényét. Miután nagy sikert aratott a formátum az amerikai sportágaknál, focicsapatokkal is sikerrel tesztelték.

Az első labdarúgóklub a Manchester City volt, amit elkísért az Amazon, legutóbb pedig Mourinho Tottenhamje lopta sok ember szívébe magát a sorozatnak hála. A Bayern Münchennel is leszerződtek már, a következő évad viszont Pirlo Juventusáról fog szólni és már előzetesünk is van hozzá!

Azt nem tudni, hogy mikor érkezik, valószínűleg még forgatnak a szezon végéig, de mint többen megjegyezték, jobb szezont is választhatott volna az olasz klub. Hisz egy egykori legenda egy rakás fiatal tehetséggel előszezon nélkül épített csapatot, annak minden döccenőjével és valószínűleg színfalak mögötti drámájával egyaránt.

Addig pedig nézhetjük élőben a sztori végének alakulását, a Juve ugyanis továbbra is versenyben van még a bajnoki címért és a Bajnokok ligájáért is.


Friss

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megjelentek a Volt egyszer egy...Hollywood soha nem látott jelenetei

A Harper Perennial bemutatta Quentin Tarantino Volt egyszer egy...Hollywood című készülő regényének hivatalos előzetesét, amely tele van eddig soha nem látott felvételekkel a rendező kilencedik nagyjátékfilmjéből.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk