alia shawkat search party
Az HBO Maxra költözött sorozat új évada még ebben a hónapban debütál. Ezúttal Doryt kell majd megtalálni.


Az eredetileg a Warner TBS nevű csatornán induló, de aztán a nagy sikerre való tekintettel az anyacég új streamingplatformjára, az HBO Maxra költöztetett Search Party első évadában egy eltűnt lány után nyomoztak hőseink. A szatírikus sorozat következő évada finom stílusváltással aztán Hitchock paranoid thrillereit idézte műfajában. A harmadik évadra átalakult egy tárgyalótermi sorozattá. Kérdés volt, hogy mi lesz a negyedik évadban.

Most megérkezett az első előzetes, amiből kiderül, hogy ezúttal a főszereplő, Dory tűnik el. Egy megszállott rajongója ugyanis elrabolja és fogva tartja a házában valahogy úgy, ahogy a Tortúrában tartotta fogva Kathy Bates James Caant. Úgyhogy miután a bandának feltűnik, hogy eltűnt a barátjuk, a keresésére indulnak. Ez alapján ezúttal egy fogvatartós thrillert kapunk némi nyomozással.

A negyedik évad első három epizódja január 14-én debütál majd az HBO Maxon. Ezt majd január 21-én újabb három epizód követi, végül egy héttel később felkerült a streamingszolgáltatásra az utolsó 4 epizód is. Azt sajnos továbbra se tudni, hogy nálunk mikor érkezik meg az HBO Max, de még idén elindul Magyarországon is.

A figyelmetekbe ajánljuk