Meg is érkezett az első előzetese, heteken belül pedig érkezik a film is!


Kétrészes dokumentumfilmet készített az HBO Tiger Woods karrierjéről, vélhetően megirigyelve a Chicago Bulls aranyéveit taglaló The Last Dance sikere láttán.

A film végigkíséri majd a golflegenda útját a csúcsra, természetesen foglalkozni fog tüzetesen a bukásával is szexbotránya miatt, hogy aztán lezárja a sztorit a visszakapaszkodásával a csúcsra. Ezt ígéri legalább is friss első előzetese.

A Tiger címet kapó film első fele január 10-én, a második része pedig január 17-én debütál majd az HBO Maxon. Azt nem tudni még, hogy addigra már megérkezik-e hozzánk is a szolgáltatás, vagy még nem. Remélhetőleg lassú átállás esetén majd az HBO Go felhasználóinak is elérhető lesz a legendás sportolóról készült film.

Friss

Joe Exotic árverésre bocsájtja a Tigrisvilágban látott ruháit

Mindezt a rácsok mögül.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk