A világ legjobb cukrásza
A fiatal francia séf a gyakorlottabb konyhaművészeknek kínál némi ötletet. Párizsban járva akár meg is lehet kóstolni az alkotásait.
Az amerikai álom
Chad Robertson kenyérsütésről szóló könyveit a legjobbak között tartják számon, ugyanúgy, mint ahogy Amerikában az általa jegyzett Tartine Bakery-t.
Egyszerű és nagyszerű
Michael James séfből lett pék, nyitott egy saját üzletet Ausztráliában, írt egy fantasztikus könyvet. Szívesen segít az amatőröknek is eligazodni a sütés útvesztőiben.
Minden napra egy recept
Edd Kimber blogot is vezet, így akár saját magunk is letesztelhetjük bármelyik ínycsiklandozó édességét.
Munka utáni kikapcsolódás
Lindsay nappal grafikus, éjjelente viszont igazi konyhatündérré varázsolódik. Az egyes képek mellé mindig tartozik egy recept is; vigyázat, könnyen kaphatjuk magunkat azon, hogy legszívesebben minden süteményt elkészítenénk!