Két extra epizóddal próbálja az HBO könnyebbé tenni a várakozást a második évadra.


A Rév Marcell operatőr munkáját is dicsérő Eufória hatalmas siker, a második évadra viszont várnunk kell még bőven. A koronavírus-járvány miatt ugyanis csak jövő év elején tudják elkezdeni a következő szezon folytatását. Addig viszont két különleges epizóddal próbálják betölteni a sorozat hiánya miatt keletkező űrt. Az első pedig rögtön decemberben már érkezik is. Ez egy karácsonyi epizód lesz, ami az első évad fináléjának következményeiről szól.

A második is speciális epizód lesz, de arról még nem árult el semmi konkrétat az HBO, egyelőre azt se tudni, hogy mikor érkezik. A csatorna egyébként jelezte, hogy a járványügyi előírások betartásával készültek az epizódok. Mivel a rendes forgatás pont a járvány miatt tolódott, így ez alapján esélyes, hogy amolyan videóchat epizódot kapunk, alkalmazkodva a megváltozott helyzethez. December 6-án kiderül, ekkor debütál az első ugyanis az HBO Maxon – írja a Consequence of Sound.

Friss

Több ezer kilométert hánykolódott az óceánon egy most célba ért palackposta

És már válaszoltak is rá.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Louis Vuitton is csatlakozik az űrturizmushoz? – futurikus divatbemutatót tartottak

A vírusnak köszönhetően az idei nyár és a vele járó külföldi utazások sem történnek zökkenőmentesen. A Louis Vuitton házának kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquière pedig éppen ezért gondolt arra, hogy az egzotikus tengerpartok helyett inkább az űrbe repíti az embereket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

10 dolog, amit tudnod kell, mielőtt kimész a Rosaliára (X)

„Hogy készül a rosé? Rózsaszín szőlőből!" Az efféle válasz ma már ritka – egyébként valóban elhangzott egy kóstolón –, a rosék töretlen népszerűségének és a minőségi termelőknek köszönhetően a fogyasztók is egyre inkább tisztában vannak ezzel a borstílussal. Az alapokat azért nem árt újra átvenni, és persze néhány csemegét is kínálunk rosészótárunkban.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk