Napindító gondolat – 11.18.

Napindító gondolat – 11.18.

Milyen lesz a holnap? – többek közt erre a kérdésre kerestük a választ a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában, amikor a magyar kulturális és közélet öt meghatározó szereplőjével készítettünk interjút. Péterfy Bori bízik abban, hogy a koronavírus-járvány után lesznek még újra jobb idők.


Jobb idők margójára

Hamu és Gyémánt

Az énekes-színművész szerint nem lehet a világ mindig ilyen vírustól sújtott, egymástól eltávolodott, maszkos életre kényszerítő.

A közelmúltban alapjaiban változtak meg a jövőnkről való elképzelések. Ennek apropóján a hazai közélet ismert szereplőivel, Keleti Évával, Péterfy Borival, Gyurta Dániellel, Borbély Alexandrával és Háy Jánossal beszélgettünk jó és rossz forgatókönyvekről, valamint arról, hogy az ő szakmájukat, életüket, jövőképüket hogyan érintik a változások. Az interjúkat a legújabb Hamu és Gyémánt magazinban találod.

A teljes interjú Péterfy Borival a Hamu és Gyémánt magazinban olvasható!

Már az újságárusoknál! Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt őszi lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

Friss

Pontosan két hét múlva érkezik Meryl Streep legújabb filmje

A The Prom december 11-én debütál a Netflixen, olyan sztárok főszereplésével, mint a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep, a szintén Oscar-nyertes Nicole Kidman, a Tony-díjas James Corden vagy az eddig ismeretlen Jo Ellen Pellman.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk