Halo

Megérkezett az első kedvcsináló a sok iteráción átment Halo élőszereplős sorozathoz.


A Halo az egyik legnépszerűbb videójátékfranchise a világon, amiből 2021 februári adatok szerint eddig 81 milliót adtak el világszerte. A 2001 óta futó széria legújabb darabja, a Halo: Infinite decemberben érkezik majd, szóval ez a szám hamarosan sokkal nagyobbra fog dagadni. Hollywood pedig már jó ideje próbálja mozgóképen is meglovagolni a first person shooter sikerét.

Eredetileg a 28 nappal később, az Ex-Machina és az Expedíció írója, Alex Garland szállított le belőle egy nagyjátékfilm forgatókönyvet, amit Peter Jackson vett kezelésbe producerként. Guillermo del Toro is szóba jött a rendezésére, mielőtt leszerződtek volna a District 9 rendezőjével, Neill Blomkamppal.

Egy ponton átírta a forgatókönyvet az Erőszakos múlt írója, Josh Olson, méghozzá D.B. Weiss-szel, a Trónok harca vezető írójával. De a filmverzió végül szétesett és sose valósult meg. A Paramount+ révén viszont sorozatként végül mégis mozgóképpé alakítják a Halot, jövőre pedig már érkezik is, adta most hírül az első rövidke előzetesével a streamingplatform.


A figyelmetekbe ajánljuk