Jamie Lee Curtis Hanusi Péter polgármester meghívására tett magánlátogatást.


Korábban írtunk már arról, hogy Jamie Lee Curtis, akinek nagyszülei magyar zsidó emigránsok voltak, Budapestre látogatott. A kétszeres Golden Globe-díjas amerikai színésznőt láthattuk a Dohány utcai zsinagóga előtt is.

Jamie Lee Curtis egyébként a Borderlands című videojáték adaptációt forgatja jelenleg Budapesten.

A színésznő nemrégiben Mátészalkára is ellátogatott, Hanusi Péter polgármester meghívására magánlátogatásra érkezett a szatmári régió fővárosába, ahonnan nagyszülei annak idején az Amerikai Egyesült Államokba emigráltak.

Tony Curtis

Tony Curtis szülei budapesti zsidó emigránsok voltak.

Flickr

Jamie Lee Curtis édesapja, Tony Curtis többször is járt Mátészalkán. Személyes relikviáiból kiállítást rendeztek be a városban, amelyet a nagyközönség június 26-án, a Múzeumok éjszakáján tekinthet majd meg. A színészlegendáról emellett egy kávézót is elneveztek.

(Forrás: MTI)


Friss

Ezért lehet fontos a hazai áru fogyasztása

A szezonális áru vásárlása jót tesz a környezetnek, a termelőknek és a pénztárcánknak is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk