Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, Jamie Lee Curtis jelenleg Budapesten tartózkodik egy forgatás miatt. A kétszeres Golden Globe-díjas színésznőt most épp a Dohány utcai zsinagógánál fotózták le.


A magyar származású Curtis május 23-án tett látogatást a zsinagógánál, melyről a Mazsihisz Facebook-oldalán számoltak be, valamint tették közzé egy fotót.

A bejegyzésből kiderül, hogy bár a színésznő népes kíséretével érkezett meg a Dohány utcába, az Emanual emlékfánál egyedül emlékezett a mártírokra.

A látogatás természetesen nem volt véletlen, köztudott ugyanis, hogy Curtis nagyszülei, Schwartz Manó és Klein Ilona magyarországi zsidó emigránsok voltak. Fiúk, a színésznő szintén világhírű Oscar- és Golden Globe-jelölt apja, Tony Curtis 1925-ben már New Yorkban látta meg a napvilágot.

Jamie Lee Curtis egyébként a Borderlands című videojáték adaptációt forgatja jelenleg Budapesten.

Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk