Kézműves termékeiről híresült el a Máltai Manufaktúra

Végre megérkezett a tavasz, amit idén talán mindennél jobban vártunk. Új fogások, friss ételek kerülnek az asztalokra, hiszen sokan böjtölnek és közeleg a húsvét is. Az ünnepi készülődésben segítségünkre lehet a kézműves termékeket forgalmazó Máltai Manufaktúra.


A Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapította a Máltai Manufaktúrát, aki tavaly mutatkozott be először a Budapest Borfesztivál közönségének magas minőségű, kézműves termékeivel. Idén a manufaktúra egy különleges, tavaszváró meglepetéssel készült.

A kétféle összeállításban kapható tavaszváró kosárka ugyanis tele van friss, egészséges ízekkel. A tormától a hagymáig többféle csatnit, krémet találunk bennük. Azok figyelmébe ajánlják elsősorban, akik szeretnének különleges finomságokat varázsolni az asztalra.

Ha megtetszettek a kosárkák, rendelhetünk belőlük. A vásárlással nemcsak magunknak és családunknak okozhatunk örömet, hanem hátrányos helyzetű gyerekeknek, felnőtteknek is, mivel a megrendelésnek köszönhetően az egyik legszegényebb település óvodás korú gyermekeit húsvéti finomságokkal lepi meg a manufaktúra.

A Máltai Manufaktúra tavaszköszöntő kosárkái nagy gondossággal készültek a tiszaburai varrodában. A tavasz színeiben díszelgő kézműves textil tárolók igazi vidámságot csempészhetnek a lakás bármelyik szegletébe.

A húsvét előtti időszakban sokan döntenek úgy, hogy böjtölni kezdenek, vagy legalább megpróbálnak friss, egészséges ételek által több vitamint bevinni szervezetükbe. Nincs is erre jobb módszer, mint egy kicsit tájékozódni a tavaszi tisztítókúrák adta lehetőségekről, és felfrissíteni ételeinket néhány egyszerű, de izgalmas recept segítségével.

A manufaktúra által közzétett receptekben szerepet kapnak a tavaszváró kosárka házi készítésű összetevői, ilyen a cékla- és a hagymacsatni, valamint a magkrém és a tormakrém is.


A figyelmetekbe ajánljuk