Édes luxus már az év elején? Igen! (x)

Édes luxus már az év elején? Igen! (x)

Bár 2022 végén még a Great Taste Awards londoni zsűrije is rajongott a ZAX kézműves csokoládéműhely passiógyümölcsös bonbonjáért, az új év kezdetével már új trendek hódítanak: a szebbnél szebb szívcsokoládék. Mondanunk sem kell, ezek is vagányak, merészek és stílusosak!Tavaly szeptemberben három csillagot kapott a gasztronómia Oscarként emlegetett versenyen a komáromi csokoládéműhely bonbonja, ezzel világelső lett a töltött csokoládék kategóriájában.

Hiába azonban az elismerés, Varga Zsuzsa csokoládémester nem köt kompromisszumokat, máris új különlegességgel lepi meg a bonbon-rajongókat, ráadásul nem is akármilyen apropó miatt. Igen, a Valentin-napról van szó: a műhely Bálint-napi kollekciójában ugyanolyan kiváló finomságokat fogyaszthatnak majd a vásárlók, mint nem is olyan régen a nemzetközi zsűri.

Tökéletes párosítás

Varga a bonbonok és csokoládészívek készítésekor ügyel arra, hogy jól egyensúlyozza ki a csokoládé tömörebb ízvilágát az egyes töltelékek ízharmóniáival. Tökéletes párost alkot ugyanis egymással a gyümölcsök frissessége és selymes savassága.

Kiválóan prezentált, gyönyörű csokoládé, melynek fényes márványozása egyszerűen lenyűgöző

– fogalmazott értékelésében a nemzetközi zsűri, akik azt is hozzátették, hogy nagyon szerették a csokoládé mintázatával kapcsolatos részletgazdagságot.

Egyedi ajándék

A csokoládékülönlegességet már meg is lehet vásárolni külön kollekcióban, elegáns csomagolásokban a manufaktúra honlapján. Kellemes kulináris kényeztetésnek, de egyedi céges ajándéknak is kiváló, a ZAX-nál ugyanis a csokoládékat különleges, akár teljesen – a cégek és események igényei szerint – átalakított csomagolással is megvásárolhatók.

Ha ez nem lenne elég: maga a csokoládé is különböző szín- és ízválasztékkal rendelhető.

A figyelmetekbe ajánljuk