Újabb filmes koronavírus-áldozat: idén már nem mutatják be a Halál a Nílusont
Alig egy hete írtuk meg, hogy a legújabb James Bond-mozi, a Dűne és Kampókéz után Aretha Franklin életrajzi filmjének, a Respectnek is elhalasztották a premierjét. Bár naivan azt gondolhattuk volna, nem lesz több filmes áldozata a koronavírusnak, tévedtünk, idén ugyanis mégsem mutatják be Halál a Nílusont.


A Gal Gadot és Kenneth Branagh főszereplésével forgatott Agatha Christie-adaptáció premierjének halasztását a mozit forgalmazó Walt Disney Co. jelentette be – derül ki az MTI beszámolójából. A filmet eredetileg december 18-án került volna az észak-amerikai filmszínházakba. A halasztásra amúgy azt követően került sor, hogy sok európai ország – köztük az Egyesült Királyság, Olaszország és Franciaország – ismét szigorúbb karanténszabályokat vezetett be a koronavírus-járvány globális terjedése miatt.

Nem a Halál a Nílus volt az egyetlen filmes Covid 19-áldozat a napokban: a Ryan Reynoldsszal készült Free Guy című akcióvígjátékot eredetileg december 11-én mutatták volna be, ám a stúdió ezt a premiert is elhalasztotta a járványiügyi helyzet miatt.

A figyelmetekbe ajánljuk