Csak 2021 nyarán érkezik Aretha Franklin életrajzi filmje
Újabb filmbemutató esett áldozatául a koronavírus-járványnak. A legújabb James Bond-mozi, a Dűne és Kampókéz után most az Aretha Franklin életrajzi filmjének is elhalasztották a premierjét.

A Respect című film januári bemutatóját jövő év augusztusára halasztotta az MGM filmstúdió a koronavírus-világjárvány miatt - adta hírül a The Hollywood Reporter, melyet az MTI szemlézett.

A Jennifer Hudson főszereplésével forgatott zenés produkció észak-amerikai premierjét eredetileg 2021. január 15-re tűzte ki a filmstúdió, ám a világjárvány miatt most úgy döntöttek az alkotók, hogy augusztus 13-ra halasztják a bemutatót. Ez egyúttal azt jelenti, hogy a film kimarad az idei Oscar-díjszezonból.

A Respect a 2018-ban elhunyt Aretha Franklin pályafutását követi gyermekkorától, amikor apja kórusában énekelt, egészen addig, amíg eljutott nemzetközi karrierje csúcsára. A film rendezőjeként Liesl Tommy debütál, a szereposztásban Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Tituss Burgess, Marc Maron, Kimberly Scott, Saycon Sengbloh, Hailey Kilgore, Heather Headley, Skye Dakota Turner, Tate Donovan és Mary J. Blige neve is olvasható.


A figyelmetekbe ajánljuk