Fedezze fel a szabadság új formáját, az első BMW iX1-et! (x)

Fedezze fel a szabadság új formáját, az első BMW iX1-et! (x)

A bajor prémiummárka első, teljesen elektromos kompakt Sports Activity Vehicle modellje nagyszerű társa lehet mindazoknak, akik aktív életet élnek, nyitottak az újdonságokra, értékelik a minőséget, miközben mindennapjaik szerves részét képezi a fenntarthatóságra való törekvés.


A lehengerlő formában visszatérő BMW X1 modellcsalád plug-in hibrid, benzines és dízel változataihoz hasonlóan a tisztán elektromos meghajtású BMW iX1 is magabiztos és vonzó megjelenésű autó. Légies, high-tech utastere, átgondolt funkcionalitása és továbbfejlesztett digitális szolgáltatásai előre vetítik az együtt töltendő élményteli utazásokat.

Élje meg minden utazását kalandként, vágjon bele spontán kirándulásokba, és élvezze a szabadságot a nagyvárosok szövevényes utcáin éppúgy, mint úttalan utakon: ehhez a BMW iX1 innovatív 5. generációs eDrive hajtáslánca akár 440 kilométeres hatótávot garantál. Az első és a hátsó tengelyeken elhelyezett elektromotorok 494 Nm azonnal elérhető csúcsnyomatékkal és 5,6 másodperces 0-100-as gyorsulással mentik át a BMW-kre jellemző zsigeri vezetési élményt az elektromobilitás korába.

A BMW töltési szolgáltatásai révén az igazán hosszú utazások során is biztos lehet benne, hogy gyorsan és problémamentesen célba ér: a márka tisztán elektromos és PHEV modelljeihez tartozó BMW Charging kártyával jelenleg 29 európai ország több mint 430 000 nyilvános töltési pontja várja önt. Induljon hát felvillanyozó kalandokra!

A figyelmetekbe ajánljuk