Téli kalandok a Budapest Motorsnál az új BMW X1 modellel (x)

Téli kalandok a Budapest Motorsnál az új BMW X1 modellel (x)

Megérkezett a téli kalandok támogatója, az új BMW X1 modell a Budapest Motorshoz. A jármű meggyőző praktikumával és kimagasló dinamizmusával hengerli le a vezetőt. A letisztult elegancia mellett okos megoldásokkal is kiemelkedik társai mellett, melyek a vezetés biztonságosságát segítik. Az intelligens vezetőt segítő rendszerek a BMW Driving Assistant Professional, a tolatási asszisztens és a parkolóasszisztens, melyek megkönnyítik a vezetést.


Külső elemei megújultak, abszolút agilitásra utaló jegyei kiemelik a modell sportosságát, úgymint markáns orrdizájn, modern, kitűnő minőségű anyagok, szögletes dupla vese és LED-es adaptív fényszórók.

A belső dizájn is megújult a vékony, keret nélküli, érintő- és hangvezérlési funkcióval ellátott, szemet gyönyörködtető BMW Curved Display kijelzővel, a modern középkonzolon a billenőkapcsoló mellett kaptak helyet a legújabb generációs kezelőszervek, valamint a beépített vezeték nélküli töltőtálca is.

Dinamizmusához hozzájárul az xDrive összkerék- meghajtási rendszer, az extra tapadás és a magas szintű menetbiztonság. A modell széles skálájú meghajtással elérhető, hiszen belső égésű motorok mellett plug-in hibrid és elektromos hajtásláncokkal is kérhető. A BMW Budapest Motorsnál most akár tesztvezetés keretein belül is kipróbálható. Tesztvezetés | BMW Budapest Motors (bmw-budapestmotors.hu)

A figyelmetekbe ajánljuk