Trónok harca

Trónok harca

George R.R. Martin sincs jó véleménnyel a Trónok harca végéről

Az író küzdött is a színfalak mögött azért, ami a rajongók szerint is kellett volna a visszajelzések alapján.


A Trónok harca utolsó évadai óriási csalódást okoztak a rajongóknak, különösen az utolsó évad. Sokan úgy érezték, hogy az alkotók csak elrohantak a végéig, hogy gyorsan túl legyenek rajta. Úgy tűnik, hogy ez a megérzés egyáltalán nem volt rossz, a két vezető író, David Benioff és D.B. Weiss ugyanis valóban túl akart már lenni az egészen. Ez James Andrew MillerTinderbox: HBO’s Ruthless Pursuit of New Frontiers című könyvéből derül ki, ami most jelent meg.

Megszólal a könyvben ugyanis Paul Haas, George R.R. Martin ügynöke, aki elárulta, hogy az írónak nem tetszett az, amerre az adaptáció tartott.

George imádja Dant és Dave-et, de az ötödik évad után elkezdett aggódni amiatt, milyen irányba viszik a sorozatot, mivel George tudta a sztori végét. Folyton azt hajtogatta, hogy nem követik az általa lefektetett irányvonalakat.

A író az HBO-nál is próbálta elérni, hogy a sorozat legalább 10 évados legyen, a csatorna meg érthető okokból szívesen nyújtotta volna a szériát. De Haas megértette az alkotókat.

Dan és Dave fáradtak volna, érthető okokból. Lélekben túl voltak már rajta és szerettek volna továbblépni és gyorsan lezárni, miközben a tárgyalások arról folytak, hogy hány évadra lehet még kinyújtani a dolgot. Mert naná, hogy az HBO minél többet akart.

(Forrás: Gizmodo)

A figyelmetekbe ajánljuk