A nézők sok sárkányra, ezüst parókára és a családon belüli enyelgésre számíthatnak.


Az HBO nem zárta le a Trónok harca univerzumát a rosszul fogadott fináléval, és tudni lehetett egy ideje, hogy spinoffokkal szeretne kedveskedni a rajongóknak. A sorozat kedvelőinek eddig kellett várniuk, hiszen megérkezett a legelső előzménysorozat, a House of Dragons fotói.

Az HBO közzétette az első képeket a Trónok harca első spinoff sorozatáról – és eddig a képeken úgy néz ki, hogy az élet egy tengerpart. Az előzménysorozat körülbelül 300 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik majd, és a Targaryen-ház tagjait követi nyomon

Az új produkció tagja Matt Smith mellett Emma D'Arcy, Rhys Ifans, Olivia Cooke és Steve Toussaint is. A sorozat premierjének pontos dátumát egyelőre még nem tudni, de valószínűleg 2022-ben várható az HBO csatornáján.

Friss

A Netflix megcsinálta az Álarcos Énekes randiverzióját

Egészen bizarr koncepció. A felek olyan vakrandikra mennek, ahol mindkét fél el van maszkírozva.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk