George R. R. Martin öt évre szóló szerződést írt alá az HBO-val: a Trónok harca szerzője egy újabb birodalmat hoz létre a televízió és streamingszolgáltatója, az HBO Max számára.


A megállapodás szerint Martin az HBO-ra és a WarnerMedia anyacég tulajdonában álló HBO Maxre fejleszt műsorokat. Információk szerint öt évre és nyolc számjegyű összegért írt alá. Dollárban.

A négyszeres Emmy-díjas író tehát készíti executive producerként az HBO számára a Who Fears Death című sorozatot, amely Nnedi Okorafor nigériai-amerikai író 2011 posztapokaliptikus regényének adaptációja, ezen kívül pedig Roger Zelazny Roadmarks című regényének feldolgozását is – írja a Hollywood Reporter.

A hónap elején pedig bejelentették, hogy a csatornánál újabb három Trónok harca-előzménysorozat készül. Ezzel már ötre bővül a Trónok harcához kötődő spin-off sorozatok száma.

Sőt, ezek mellett egy felnőtteknek szánt animációs sorozatot is terveznek a Trónok harca nyomán, azonban ennek cselekményét még nem jelentették be, így nem tudni.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk