hodor kedvenc hobbijának hodor

Hodor könyves sztorija nem egyezik majd a sorozatban történtekkel

George R.R. Martin elárulta, hogy készülő könyvében miben lesz más a karakter sorsa.


Bár a Trónok harca sorozatban rég befejeződött, George R.R. Martin továbbra is adós a könyvszéria befejező részeivel, amiket folyamatosan tologat. Ugyanakkor talán megéri a hosszú várakozást, mivel Martin szerint a könyv el fog térni majd a sorozatban látottaktól. Egy, a sorozat készüléséről szóló kötetben elkotyogta, hogy Hodor például teljesen más véget ér majd, mint a sorozatban.

Ha emlékszünk még, a hatodik évadban Hodor feláldozza magát az ajtót tartva, testével állva útját az élőhalottaknak, amíg Branék elmenekülnek. Ezzel szemben a The Winds of Winter című következő regényben sztorija eltérő lesz, derül ki a Fire Cannot Kill a Dragon című könyvből.

Nagyon jól megoldották a sorozatban is, de lesz egy nagy különbség a könyvben. Képernyőn a fizikai erejére élezték ki a dolgot, Hodor a testével tartja az ajtót. Ezzel szemben a könyvben Hodor ellopott egy kardot a kriptából. Bran fiatalabb korában kardleckéket vett, Hodor testével pedig gyakorolta már a kardtudását, átvéve elméje felett az irányítást. Szóval a tartsd az ajtót pillanat inkább amolyan tartsd a frontot, azt jelenti, hogy védd a folyósót, ha jön az ellenség. Hodor pedig megküzd velük és megöli őket. Hasonló az ötlet mögötte, de picit más.

(Forrás: Consequence of Sound)

A figyelmetekbe ajánljuk